reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Antonina2016 w pierwszej ciazy tez tak mialam. Implantacja może być wczesniej niz krwawienie, ponieważ krwawienie moze być spowodowane odrywajacym się strupem po zagnieżdżeniu, ale specjalistą nie jestem;)

reklama
No właśnie sama nie wiem co myśleć. Mam jechać na jarmark i jak będzie po drodze otwarta apteka to kupię test i zrobię jeszcze jutro. Dziwi mnie to żeby jednak było to hcg tak długo bo beta napewno niska była ale z drugiej strony ta @. Ale już zaczynam myśleć czy po poronieniu nie było owu i zaskoczyło a @ przyszła bo zarodek nie miał czasu się nawet zagnieździć. Hmmm takie rzeczy nieraz czytałam ze wszystko się może zdarzyć.
Mikallo plamienia często na początku ciąży występują także musisz myśleć pozytywnie. Na implantację faktycznie za późno tymbardziej jak Andzelisia pisze ze test pozytywny. Obserwuj to.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama dziwny twój przypadek. Aż strach głośno pomyśleć, że jesteś w ciąży, trzymam więc po cichu kciuki oby tak było [emoji8]

Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry