reklama
Imama
Fanka BB :)
No właśnie sama nie wiem co myśleć. Mam jechać na jarmark i jak będzie po drodze otwarta apteka to kupię test i zrobię jeszcze jutro. Dziwi mnie to żeby jednak było to hcg tak długo bo beta napewno niska była ale z drugiej strony ta @. Ale już zaczynam myśleć czy po poronieniu nie było owu i zaskoczyło a @ przyszła bo zarodek nie miał czasu się nawet zagnieździć. Hmmm takie rzeczy nieraz czytałam ze wszystko się może zdarzyć.
Mikallo plamienia często na początku ciąży występują także musisz myśleć pozytywnie. Na implantację faktycznie za późno tymbardziej jak Andzelisia pisze ze test pozytywny. Obserwuj to.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mikallo plamienia często na początku ciąży występują także musisz myśleć pozytywnie. Na implantację faktycznie za późno tymbardziej jak Andzelisia pisze ze test pozytywny. Obserwuj to.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Arya
Fanka BB :)
Mikallo gratuluję, super wiesci[emoji8]Oto moj szczesliwy test Zobacz załącznik 809203
Napisane na HUAWEI VNS-L31 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
PolciaPoleczka
Aktywna w BB
No to ja z wróżenia z bety mam chłopaka. I dobrze, że na to nie patrzyłam bo bym do 18 tc żyła w stresie i rozczarowaniu jakimś tam jednak. A tak były obawy, a życie i tak przyniosło dziewczynki. Albo raczej przyniesie za tydzień.
Podziel się: