reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Super gratki!

Imama wydaje mi sie ze ten cykl bedziesz miec wlasnie taki dziwny...ja po biochemicznej mialam w ogole bezowulacyjny..

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie dziekuje jeszcze, jak baba ze wsi ;P Termin @ wypada mi w srode i dopiero jak okres sie nie pojawi zaczne sie w pelni cieszyc :) No chyba, ze zrobie jutro bete bo i tak ide na pobranie by sprawdzic tarczyce ;)
Kurcze nie moge w to uwierzyc! :D Cudowny prezent na rocznice mamy :D

Maziajka a robiłaś testy owulacyjne ze wiesz ze nie było owulacji? Ja nawet testów nie mam co robić bo poprostu i tak wychodzą pozytywne przez te hcg.
Chyba będziemy poprostu mieli staranka co 4 dzień bo może akurat poprostu jej nie wykryje a będzie owulacja.
W ogóle pH mam 4! Takiego niskiego to jeszcze nie miałam nawet przy kp

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama bylam na podglodzie po tym poronieniu i robila mi usg mialam 2 pecherzyki niepekniete. Za 3 dni przyszla @ ginka orzekla ze cykl bezowulacyjny.

Mnie sie wydaje ze hcg juz masz niskie i racze te testy wykrywaja lh mi te owulacyjne takie mocne w ciazy wyszly jak beta byla grubo ponad 300 wczesniej byla jasna kreska.

Maziajka ale ja robiłam tez test ciążowy i jest kreska. Nawet mocniejsza niż te dwa tyg temu i to mnie niepokoi. Kurde już zaczęłam myśleć czy nie było jakiś staranek zaraz po krwawienie ale dostałam @ przecież w sumie nie super mocna! Ale nie pamietam kiedy itd bo nie zapisałam nigdzie.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kurde a moze ciaza sie utrzymala czy cos albo faktycznie po starankach zaskoczylo? Lepiej idz jutro na usg.Moim zdaniem juz hcg nie powinno byc na tym etapie.Szkoda ze nie masz dostepu do tej bety...
A masz zdjecie testu?

Do góry