reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mysle ze dzis pozytyw juz na bank bo te niebieskie to raczej maks co z nich mozna wycisnac haha.. czyli owulka chyba jutro ale malz mi napisal ze samolot godzine zmienil i ma o 20:35 wiec w domu bedzie o 24.
Nie jest nam dane w tym cyklu po prostu chocby nie wiem co!

A Ty jutro testujesz Kochana?
Ana a Ty jak tam?ktory dzis dzien?kiedy testing?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba się skuszę na test. Jutro 26 dc/28 więc jakaś szansa jest :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo no co Ty ja jak mialam pik to na tych noebieskiech mialam mega ciemne krechy.A powiedz Ty masz jakies inne objawy owu? Bol itp?

Antonia jak u Ciebie? Jakies objawy?

@miciurka @Airfix odezwijcie sie co u Was jak dzieciaczki?

010igov35ye70zfx.png
Żadnych :-) no oprócz tych samych co co miesiąc myśląc że się udało;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia, no jutro powinno cos pokazać juz myślę, testuj, ja mam 10 sztuk ciazowych zakupilam na ten cykl, na mnie za wczesnie dopero 6 dzien od owul jestem, ale pod koniec tyg juz zaczne w wekend mysle, ja tym razem o dziwo spokojnie cos tam zaboli lub pociagnie za jajnik, cos uleci ze srodka :p ale to tak podobnie jak w zeszlym miesiacu, wiec sie nie nastawiam, nie nakrecam, bo ostatnio bylam na 99% pewna i nic nie bylo i bylo mi przykro :(

Maziajko niestety bolów nie mam zadnych i objawow owulacji:(
Moje testy od gory: godz 8 rano(wstalismy o 6) 11..14..16..
20170307_162427.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170307_162427.jpg
    20170307_162427.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 208
Cześć dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie pamięta ale w grudniu zaszłam w ciążę i niestety w 10 tyg. poronilam jeszcze nie wiem kiedy będziemy się starać ale Was podczytywalam.

Imama to ja zaszłam jednym strzałem 0+12. Zainteresowały mnie informacje które przynioslas z GD.niestety nie jestem tak biegła w angielskim możesz przybliżyć dietę.

Milo a może jednak się uda.

Antonia i Ana trzymam kciuki.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ja na luzie w tym cyklu będę testowała gdzies w 10 dpo.

Anga tak mi przykro, pamietam Cie i liczyłam na to ze sie odezwiesz. Trzymaj sie.

Do góry