reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Mysle ze dzis pozytyw juz na bank bo te niebieskie to raczej maks co z nich mozna wycisnac haha.. czyli owulka chyba jutro ale malz mi napisal ze samolot godzine zmienil i ma o 20:35 wiec w domu bedzie o 24.
Nie jest nam dane w tym cyklu po prostu chocby nie wiem co!

A Ty jutro testujesz Kochana?
Ana a Ty jak tam?ktory dzis dzien?kiedy testing?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba się skuszę na test. Jutro 26 dc/28 więc jakaś szansa jest :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Millo no co Ty ja jak mialam pik to na tych noebieskiech mialam mega ciemne krechy.A powiedz Ty masz jakies inne objawy owu? Bol itp?

Antonia jak u Ciebie? Jakies objawy?

@miciurka @Airfix odezwijcie sie co u Was jak dzieciaczki?

010igov35ye70zfx.png
Żadnych :-) no oprócz tych samych co co miesiąc myśląc że się udało;)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Antonia, no jutro powinno cos pokazać juz myślę, testuj, ja mam 10 sztuk ciazowych zakupilam na ten cykl, na mnie za wczesnie dopero 6 dzien od owul jestem, ale pod koniec tyg juz zaczne w wekend mysle, ja tym razem o dziwo spokojnie cos tam zaboli lub pociagnie za jajnik, cos uleci ze srodka :p ale to tak podobnie jak w zeszlym miesiacu, wiec sie nie nastawiam, nie nakrecam, bo ostatnio bylam na 99% pewna i nic nie bylo i bylo mi przykro :(

Maziajko niestety bolów nie mam zadnych i objawow owulacji:(
Moje testy od gory: godz 8 rano(wstalismy o 6) 11..14..16..
20170307_162427.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170307_162427.jpg
    20170307_162427.jpg
    121 KB · Wyświetleń: 206
Cześć dziewczyny, nie wiem czy któraś mnie pamięta ale w grudniu zaszłam w ciążę i niestety w 10 tyg. poronilam jeszcze nie wiem kiedy będziemy się starać ale Was podczytywalam.

Imama to ja zaszłam jednym strzałem 0+12. Zainteresowały mnie informacje które przynioslas z GD.niestety nie jestem tak biegła w angielskim możesz przybliżyć dietę.

Milo a może jednak się uda.

Antonia i Ana trzymam kciuki.

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny ja na luzie w tym cyklu będę testowała gdzies w 10 dpo.

Anga tak mi przykro, pamietam Cie i liczyłam na to ze sie odezwiesz. Trzymaj sie.

Do góry