Agnesis - dzieki za cynk na temat speca od nubow
, następne usg mam pod koniec sierpnia , także coś koło 1,5 mies. Chyba ze mnie wcześniej wezmą tu w szpitalu na szybka wizyte przed wyjazdem do Pl.
To jest screen z filmu z mojej wizyty dlatego takie foto, W. Niezbyt ładnie nagrał (masakra)
Millo - do sierpnia jeszcze chwila żeby zmienić minerały u siebie
, to może dobrze ze okres ma być - następny cykl twój
Airfix - aha dzięki za cynk , to jest troszkę nadzieja bo widziałam usg z tyg 12-13 i widać już podniesione - może zobaczę to ziarenko kawy o którym mówi Maran-atha
hehe. No nic zobaczymy .
Maziajka - a kiedy była owu ? Trochę za wcześnie 19 dc - najlepiej 10-11 dni po najwcześniej a ja bym czekała do 12-13 dni po, nub to ta jasna linia u dzidzi,
Magic - tak 12 tydz u mnie , wiem ze z dziewczynek lubią się chłopcy robić
to więc jescze nic pewnego , a twojej Kuzynce która płeć zasugerował w 9 tc ? Jeju tak szybko !
Ojej biedny maluszek, psikaj w nosek roztwór z wody morskiej, odciągaj a na sliniaczek olbas oik dla dzieci , na noc zwłaszcza najważniejsze żeby to wszystko nie spływało na dol bo infekcja się rozwinie ,
My dziś na małe urodzinki jedziemy do koleżanki synka 2 latka skończył , posiedzimy trochę ale godzinę dojazd nie chce mi się hehe, pogoda jeszcze wczoraj piękna dziś juz lipa.., dobrze że jednak byliśmy nad tym morzem wczoraj trochę się poopalac wykąpać
.
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom