reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Agnesis - dzieki za cynk na temat speca od nubow ;) , następne usg mam pod koniec sierpnia , także coś koło 1,5 mies. Chyba ze mnie wcześniej wezmą tu w szpitalu na szybka wizyte przed wyjazdem do Pl.

To jest screen z filmu z mojej wizyty dlatego takie foto, W. Niezbyt ładnie nagrał (masakra)

Millo - do sierpnia jeszcze chwila żeby zmienić minerały u siebie ;) , to może dobrze ze okres ma być - następny cykl twój ;)

Airfix - aha dzięki za cynk , to jest troszkę nadzieja bo widziałam usg z tyg 12-13 i widać już podniesione - może zobaczę to ziarenko kawy o którym mówi Maran-atha ;) hehe. No nic zobaczymy .

Maziajka - a kiedy była owu ? Trochę za wcześnie 19 dc - najlepiej 10-11 dni po najwcześniej a ja bym czekała do 12-13 dni po, nub to ta jasna linia u dzidzi,

Magic - tak 12 tydz u mnie , wiem ze z dziewczynek lubią się chłopcy robić ;) to więc jescze nic pewnego , a twojej Kuzynce która płeć zasugerował w 9 tc ? Jeju tak szybko !

Ojej biedny maluszek, psikaj w nosek roztwór z wody morskiej, odciągaj a na sliniaczek olbas oik dla dzieci , na noc zwłaszcza najważniejsze żeby to wszystko nie spływało na dol bo infekcja się rozwinie ,

My dziś na małe urodzinki jedziemy do koleżanki synka 2 latka skończył , posiedzimy trochę ale godzinę dojazd nie chce mi się hehe, pogoda jeszcze wczoraj piękna dziś juz lipa.., dobrze że jednak byliśmy nad tym morzem wczoraj trochę się poopalac wykąpać :).

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

miciurka wlasnie kurde wiem ale ginka mi kazala z beta przyjsc a mam wizyte we wtorek wiec zeby miec wyniki musze isc na badania w piatek...bo u nas wysylaja probki do innego laboratorium...ginka chce sprawdzic czy nie zostal mi hormon po tej biochemicznej albo czy jednak tam ta ciaza sie nie utrzymala ..co.oczywiscie nie.mialo miejsca...ale sprawdzic musze...

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajko jutro mam termin @ wedlug mojego obliczenia owulki.Testy mam negatywne.

Magic a czemu lekarz podal antybiotyk od razu?Jakie przypuszczenia mial?

Miciurka no mam nadzieje ze ten wapn i magnez wzrosna:)

Te wszystkie teorie to i tak u każdej inaczej wychodzą ;-) ja spróbuję strzelić jak Elena, przed ze 4 dni i po owu 12 h. Elena już zapowiedziała że nie powie do dnia narodzin także trudno będzie wcześniej zweryfikować czy te wszystkie starania coś przyniosły :-) Wiem jak zrobilam dwóch chłopców to teraz chce zrobić to inaczej ;-)

Napisane na E2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Magic Ojej biedny synus:( a może inhalacje z soli fizjologicznej? Mi pomaga,synkowi też.
Pamiętam o tej płci w 9tyg i zainteresowalam się tym....I przekopalam Internet w poszukiwaniu fotek narządów. ..I powiem tak...jest taki mały szczegół troszkę, minimalnie inny u dziewczynek i chłopców...Ale idzie to zobaczyć na bardzo dobrym sprzęcie,usg 3d/4d jak najbardziej pomaga to zobaczyć i wprawne oko lekarza to podstawa. Chodzi o kształt tych "jajeczek " chyba ktore sa obok wyrostka. Przynajmniej ja tu znalazłam roznice. Po fotce nie jestem w stanie tego odróżnić, po filmie usg prędzej ale oko trzeba mieć speca.

Antonia - dokładnie jak wiesz jak zrobiliscie chłopców to zrób odwrotnie ;) ,

O gdzieś mnie ominęło ze Elena nie chce znać płci, heh , my też się nie dowiadujemy ale co ja zobaczę sama to moje haha[emoji14]

Maziajka aaa to idź na te betę

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia my sylku nie uzywalismy.

Kurde ale się stresuje tymi wynikami. Zrobiłam jeszcze progesteron i co 5 minut odswiezam strone:/

My nie chcemy poznac płci..ale może nie wytrzymamy także zobaczymy jak to bedzie. Ale ludziom z rodziny i znajomym jeśli byśmy znali to nie powiem. A może na forum wrzucę foto z usg to będziemy bawić się w zgadywanki.
Ale o czym ja mówię...pierw beta musi wyjsc pozytywna i musi byc ładny przyrost. Osiwieje !

reklama
Elenaa Nie stresuj się bo maluszek to czuje. .mów sobie- bedzie dobrze,co ma być to bedzie. I zajmij się czymś co lubisz bo naprawdę osiwiejesz:) Ja płeć chce znać dla siebie tez; rodzina i znajomi nie dowiedzą się do końca. Nie chce mi się słuchać potem jak wszyscy wspolczuja. Albo jak moja mama wpada w szał zakupów,do tego stopnia ze ja sama dziecku nie będę mogła nawet pary skarpetek kupić bo będzie mieć ich już kupionych 50par.

Do góry