reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka kuzynka będzie miała chłopca :-) :)
Mojemu maluszkowi robię 3x dziennie oklepywanie i 2 razy dziennie inhalacje z soli fizjo. i kropelek Atrovent do tego leżenie na brzuszku i inne. Robie już wszystko co możliwe, katarku nie ma ani odrobinę także nie ma co mu spływać tylko po podaniu wszystkich leków na rozszerzenie oskrzeli tak reaguje przez 1h potem spokój myślę że też to tak może na niego wpływać bo kaszlu nie ma tylko jak mu coś zalega to odkaszlnie. Antybiotyk dała bo miał odrobinke zaczerwienione gardełko i to za malutkie dziecko po dniu mogłoby mu zejść niżej infekcja wiem coś o tym bo od gardła zawsze mi się zaczynają infekcje dróg oddechowych. Mam nadzieję że jutro będzie znacznie lepiej.

reklama
Elenna piekne kreski na tescie masz to tym sie ciesz a nie schizuj;p :*

Airfix maluszek jescze tego nie czuje raczej hihi

elena i sa wyniki??

millo :-( ale poki @ nie ma to wszystki moze sie zdarzyc..

ja mialam dzisiaj takiego smaka na zdrowe jedzenie zrobilam juz krem brokulowo- szpiankowy beda jeszcze nalesniki ze szpinakiem... a na deser maliny...poza tym kupilam sobie swietna wyciskarke do cytrusow dzisiaj:p niebawem mam urodziny wiec prezent sobie sprawilam:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wczoraj miałam krem z kalafiora, ale jeszcze na dziś zostało. A wyciskać najbardziej lubię pomarańcze :D
Wieczorem jeszcze idę na urodziny na grill i nie wiem, chyba sobie kupię piwo bezalkoholowe :p

Millo Ja jednak uważam ze stres na początku ciąży lub w czasie zagniezdzenia nie wpływa pozytywnie na utrzymanie ciąży. Sama coś wiem na ten temat. Nic tak nie działa dobrze jak spokój :)

Elenaa Piękne wyniki i teraz pełen relaks :)

elena super wyniki gratulacje:-)

agnesis ja od pol roku jestem na " diecie" grejpfrutowej i glownie jego bede wyciska mam w domu sokowirowke ale obieranie tych skorek doprowadzalo mnie do szalu

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry