reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ania_g_21 trzymam kciuki za Twój cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Milla jeśli chodzi o moje starania to troche chyba szczęścia miałam. Z czynników które mogły mieć jakiś wpływ to miałam dietę bardziej nabiałową, no i zakwaszanie po starankach abiofem, represh, staranka 2 i pół dnia przed owu, bez orgazmu. Łykałam magnez, inozytol. B complex. Mąż to piwosz, może coś tam miało jednak wpływ. W udanym cyklu miałam dużo stresów. Kciuki za Ciebie trzymam

Wiec tak :D mieszkam sobie w malej miejscowości, mam 2km do granicy z Ukraina i od roku staramy się z mężem o rodzeństwo do naszej prawie 3 letniej córy. Dodam ze mam 24lata i za sobą poród przez cc

Airfix, Maggie dzięki. Zobaczymy. Żeby coś z tego było musze w SB rano męża dopaść przed wyjazdem.
Airfix to chyba trochę później niz koniec kwietnia jak z końcem lipca cykl zaczynasz. Mój Oli z cyklu z 2.07.2008 owu ok 18dc musiało być. Urodził się niby 10 dni po terminie 18.04.2009 wg ostatniej @. Teraz cykl mam 3 dni później zaczęty. Ale nie ma co gadać dopóki kropki nie ma.

Hejka dziewczyny :)
Melduje się nadal w dwupaku :D

Airfix kiedy zaczynasz staranka? Trochę was podczytuje ale nie pamiętam :D

Maran jak tobie ciaza mija? Dobrze się czujesz?

Trzymam za was &&&&&& dziewczyny :)
Pozdrawiam :)

Elisse moj M tez ma poza norma koncentracje i budowe morfologiczna plemnikow- fachowo nazywa sie oligoteratozoospermia.
Tylko ze moj sie nie leczyl na to bo tez za lekarzami nie przepada i tak doczekalismy sie 2 synkow.Wiec nie trac nadziei i nie poddawaj sie:tak:

Heyka dziewczyny,
Witam nowe staraczki &&&& za owocne staranka.
Patka no to juz na ostatnich nogach kurka ale to przelecialo, za chwilke bedziesz tulila swoja malenka:-)
Tynka u mnie pojawila sie @ takze w koncu nastal ten wlasciwy cykl staraniowy :-) ale nam sie zgraly cykle hehs.
Airfix ruszamy do boju heh musi sie udac!:-)

Magic mnie to bardzo odpowiada bo nie będę sama w testowaniu:-)

Patka trzymam kciuki za łatwy poród, który będziesz dobrze wspominać.

Panna Myszka jeszcze miesiąc i będzie lepiej. Niestety takie uroki początków ciąży.

92Tynka mąż stwierdził, że fajna sprawa. Nie trzeba się zabezpieczać a widocznie drugiego nie ma mieć. Powodzenia w staraniach.

Magic ja akurat też pewnie w tym samym czasie będę się starać.

ewix to już trochę czasu się starasz. Powodzenia.

maggie wyniki ma kiepskie, o szansach nie wspomnę ;) tego się nie da zafałszować. Liczę, że te suplementy trochę pomogą. Dobrze chociaż, ze o chłopca się staramy.

Milla21 kiedy zaczynasz starania?

aniag21 no to musisz w sobotę wziąć męża w obroty.

Marzycielka86 u męża wszystkie wyniki w normie oprócz jednego. 99 % jest uszkodzonych. Mój też nie miał zamiaru się badać, ale go przekonałam, że wtedy może łatwiej o chłopaka będzie.

Ja się na pewno poddawać nie będę, ale biernie czekać też nie mam zamiaru.
Mnie przez jakiś czas nie będzie, muszę trochę odpocząć od planowania.

reklama
Do góry