reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hejka.
Miło, że niektóre za Was mnie pamiętają :tak:
Meggie grunt , że się udało. Ja bym chciała chociaż tyle czynników zachowac co TY, ale nie wiem czy mi się uda. Bo po tym poronieniu mam schizę, że może przedobrzyłam np za bardzo się zakwasiłam itp. że trochę się boję. Na pewno dietę bedę trzymać + część suplementów, bo biorąc rok temu strasznie źle się po nich czułam. I może sylk + tampon i limonka, do tego, chociaż to pewnie ściema ale będę się starać w m-cach kiedy mi przypada dziewczynka z kalendarza chińskiego hehe. Jeszcze raz gratulacje!!!

Elisse zaczynam pierwszy cykl starań od września.

reklama
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za starania &&&&&

Tynka, Marzycielka, Airfix &&&& w najbliższych cyklach.

Dziewczyny czy ja dobrze pamiętam, że jeśli facet ma wysoki testosteron to sprzyja poczęciu chłopca?

Milla, nie na wszystko mamy wpływ, ale ja też miałam taką schizę czy tych plemników nie uszkodziłam kiedy wcześniej miałam to poronienie. Nie ma co szaleć myślę bo nie wszystko w naszych rękach, kciuki zaciskam

ania_g_21 Jesl cykl zaczne 23 lipca to wypada 31 kwiecień poród :) Zobaczymy co będzie, na nic sie nie nastawiam...bo mam kolejną przeszkodę co do starań, próbuje sobie znów wszystko poukładać, a wiele dni nie zostało...

patka90 Ależ to zleciało....Ty juz na końcówce, niesamowite....:) Ja zaczynam prawdopodobnie 23 lipca tzn. cykl się zaczyna wtedy ;) Mam nadzieje że pochwalisz się swoim dzieciątkiem jak już rozpakujesz się :*

Magic Ależ nas będzie do testowania uhuhu :D

elisse Kciuki za Ciebie &&&&& Poukładaj sobie wszystko na spokojnie :*

ewix Kciuki równiez za Ciebie &&&&& Oby się udało wreszcie :)

Milla pamietam Cie :) &&&& za staranka
Patka u mnie dobrze, malutka ruchliwa, cukrzycy nie mam i w sumie po za permementna zgaga to nic mi nie dokucza :)
PannaMyszka wysoki testosteron zarowno u mezczyzny jak i u kobiety powinien sprzyjac poczeciu chlopca, ale nie zawsze tak jest ;) u nas maz ma bardzo wysoki testosteron w gornej granicy normy a mamy 3 corki :) nigdy nie wiadomo co zadecyduje o tym, ze bedzie dana plec, my mozemy robic wszystko co w naszej mocy, ale ostatecznie jesli nie eliminujemy plemnikow nieporzadanych to tak naprawdę szansa na chlopca i na dziewczynke jest taka sama bo ostatecznie i tak decyduje jeden maly plemnik :)

maran-atha dziękuję za informację. Ja już jednak na 90% jestem pewna, że noszę pod serduchem chłopca. Właśnie wczoraj żartowałam do męża, że trzeba było celować w chłopca to pewnie dziewczynka by wyszła.

I ja już nie wiem co mam myśleć o tych mdłościach, wczoraj było już w miarę, za to dzisiaj mam wrażenie jakbym miała zaraz zejść z tego świata dosłownie!! Do tego problemy z zasypianiem (dzisiaj zasnęłam dobrze po 3 rano, aby wstać o 7) i wyglądam jak zombie....

reklama
Do góry