elisse
Fanka BB :)
Marzycielka86 widzę, że to coś poważniejszego :/. Mam nadzieję, że nie jesteś poważnie chora. Cuda się zdarzają mimo wszystko. Może akurat do Ciebie też uśmiechnie się słońce.
92Tynka kto wie, może akurat pojawi się chłopczyk Zdrówka życzę.
Panna Myszka szybkiego powrotu do zdrowia. Beta ładnie przyrasta. Mi się marzy, by też tak szybko się udało. Powodzenia na wizycie za tydzień . Ja mam też tak samo z klimatyzacją :/ jak tylko trochę dłużej jestem, to od razu chora.
Maggie najważniejsze, że już przeszło. Jelitówki są okropne.
84misia kreska na teście owulacyjnym po owulacji będzie się pojawiać, tylko nie jest mocniejsza od testowej. Ja czekałabym na test ciążowy.
Airfix to będziemy w takim razie startować podobnie. Ja w tym miesiącu też nie będę, nie widzę sensu teraz próbować. Dziś 8 dc a ja nadal mam jeszcze plamienia, a owu mam za ok. 4 dni. W dodatku stresuję się trochę tą wizytą za dwa dni. Mąż też dzisiaj na badania idzie. Musi się nam razem udać, skoro już tyle czekamy. Do starań coraz bliżej . Już doczekać się nie mogę
Magic87 trzymam kciuki, by udała się metoda 0+12
Dziewczyny trzymajcie kciuki za 2 lipca. O 7:30 mam wizytę. Mam nadzieję, że zostanę w końcu poważnie potraktowana z moimi staraniami. Maranatha przy tej diecie chłopczykowej nie miałaś więcej plamień, bo ja już wcześniej miałam a teraz to już w ogóle jest z tym porażka.
STARACZKI 2015
Starających się: 0
Oczekujących na starania: 4
W ciąży: 2
W OCZEKIWANIU NA STARANIA
LIPIEC
92Tynka starania od lipca (1 cykl starań)
misia88 starania od ok 15 lipca (1cykl starań)
Elisse ok. 18 lipca (7 cykl starań)
Magic_87 @ ok. 23 lipca (1 cykl starań)
W CIĄŻY
Maran-atha starania o chłopca termin 05.10.2015r.
Panna Myszka (1 cykl starań)
92Tynka kto wie, może akurat pojawi się chłopczyk Zdrówka życzę.
Panna Myszka szybkiego powrotu do zdrowia. Beta ładnie przyrasta. Mi się marzy, by też tak szybko się udało. Powodzenia na wizycie za tydzień . Ja mam też tak samo z klimatyzacją :/ jak tylko trochę dłużej jestem, to od razu chora.
Maggie najważniejsze, że już przeszło. Jelitówki są okropne.
84misia kreska na teście owulacyjnym po owulacji będzie się pojawiać, tylko nie jest mocniejsza od testowej. Ja czekałabym na test ciążowy.
Airfix to będziemy w takim razie startować podobnie. Ja w tym miesiącu też nie będę, nie widzę sensu teraz próbować. Dziś 8 dc a ja nadal mam jeszcze plamienia, a owu mam za ok. 4 dni. W dodatku stresuję się trochę tą wizytą za dwa dni. Mąż też dzisiaj na badania idzie. Musi się nam razem udać, skoro już tyle czekamy. Do starań coraz bliżej . Już doczekać się nie mogę
Magic87 trzymam kciuki, by udała się metoda 0+12
Dziewczyny trzymajcie kciuki za 2 lipca. O 7:30 mam wizytę. Mam nadzieję, że zostanę w końcu poważnie potraktowana z moimi staraniami. Maranatha przy tej diecie chłopczykowej nie miałaś więcej plamień, bo ja już wcześniej miałam a teraz to już w ogóle jest z tym porażka.
STARACZKI 2015
Starających się: 0
Oczekujących na starania: 4
W ciąży: 2
W OCZEKIWANIU NA STARANIA
LIPIEC
92Tynka starania od lipca (1 cykl starań)
misia88 starania od ok 15 lipca (1cykl starań)
Elisse ok. 18 lipca (7 cykl starań)
Magic_87 @ ok. 23 lipca (1 cykl starań)
W CIĄŻY
Maran-atha starania o chłopca termin 05.10.2015r.
Panna Myszka (1 cykl starań)
Ostatnia edycja: