elisse
Fanka BB :)
Airfix dobrze, że miałaś zrobione wszystkie możliwe badania. Może same wyniki już coś powiedzą. Jeżeli podadzą normy, to przynajmniej będziesz wiedzieć co jest nie tak.. A co do prawka, to nic tylko robić W Polsce nie jest łatwo. Ja za 7 razem zdałam. Jak zmieniłam szkołę, to od razu się udało. Zależy na kogo się trafi, dlatego to jest loteria. Teraz na razie się nie staram, to nie biorę tego syropu, ale ładnie on śluz poprawiał. Nie można było w sumie określić, kiedy ma się owulacje przez niego. Sama dieta już powinna polepszać, a tu mam na odwrót. W końcu dieta chłopczykowa jest polecana w sumie dla osób z problemami a tu proszę. Zobaczę sobie te obliczenia .
Marzycielka86 moja córeczka też chciałaby rodzeństwo. Jest jeszcze za mała by powiedzieć, ale bardzo lgnie do dzieci. Jak zajmowałam się synkiem siostry, to od tego czasu jest Adriankiem i troszczyła sięo niego jak starsza siostra a ma dwa latka teraz.
PannaMyszka właśnie powinnaś mieć mniej śluzu chyba trochę gęstszy na dziewczynkę . Czyli wszystko w porządku. Zmierz sobie jeszcze ph, czy jest dobre. Skoro Was poniosło, to może już nie będziesz się musiała starać. Za to mi się owulacja przesunęła o 4 dni do przodu i wychodzi na to, że dzień przed poszaleliśmy. Tylko ja na nic nie liczę.
Macy to pozostaje mi czekać na zaproszenie od osoby zarądzającej grupą.
Pochwalę się, że moja mała Lili korzysta już tylko pieluszek na noc i od prawie pół miesiąca już na nocniczku siada .
Maran właśnie, kiedy masz badania?
Marzycielka86 moja córeczka też chciałaby rodzeństwo. Jest jeszcze za mała by powiedzieć, ale bardzo lgnie do dzieci. Jak zajmowałam się synkiem siostry, to od tego czasu jest Adriankiem i troszczyła sięo niego jak starsza siostra a ma dwa latka teraz.
PannaMyszka właśnie powinnaś mieć mniej śluzu chyba trochę gęstszy na dziewczynkę . Czyli wszystko w porządku. Zmierz sobie jeszcze ph, czy jest dobre. Skoro Was poniosło, to może już nie będziesz się musiała starać. Za to mi się owulacja przesunęła o 4 dni do przodu i wychodzi na to, że dzień przed poszaleliśmy. Tylko ja na nic nie liczę.
Macy to pozostaje mi czekać na zaproszenie od osoby zarądzającej grupą.
Pochwalę się, że moja mała Lili korzysta już tylko pieluszek na noc i od prawie pół miesiąca już na nocniczku siada .
Maran właśnie, kiedy masz badania?