reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
bardzo Wam dziekuje dam znacjak porobie badania :-) jeszcze mam pytanie jaka byla dieta hlopieca co jesc a czego unikac :sorry2: gdzies to mialam ale mi sie skasowalo

Małe liski gratuluje zdrowej Dzidzi

Co ma sie ujawniać ? Przecież już wiadomo Że dziewczynka !!!

Ja pójdę w następnym tygodniu chce wiedzieć ze wszystko jest ok bo ciagle mi to chodzi po głowie ach te lęki , szkoda że zajmują głowę ale jakoś nie umiem o tym nie myślec
Cały czas sie boje i ciesze na zmianę a tu juz 16 tydzien

małe liski, z potty shot na tym etapie powinno już być widać różnicę, czekam na zdjęcia lub filmik :-) ...no i najważniejsze, że dzidzia zdrowa :-)

tak jak czytałam to w wiekszosci sprawdzily sie planowania plci dziewczynom :-) ale chyba wiecej teraz na forum jest mam ktore planuja dziewczynki a mniej tych co chlopcow ale najwazniejsze ze dzidzie zdrowe wiadomo ze jak juz sie planuje dziecko to mozna sobie troche pomoc jak chcialo by sie dla odmiany dziecko innej plci :-D a tu w wiekszosci to dzialaja te metody

Zrobiłam kilka fotek, spróbuję namówić męża wieczorem, żebyśmy umieścili gdzieś filmik - tyle że trwa ponad 20 minut, może uda się wyciąć tylko fragment? ja jestem zielona w takich tematach...:)

PB140060zmn.jpg

PB140061.jpg

Załączniki

• PB140060zmn.jpg
    PB140060zmn.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 70
  • PB140061.jpg
    PB140061.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
anufifi powiem ci za ja tez szaleje im blizej planowania to sie tak zdaje ale jak sie planuje to by sie chcialo jak najlepiej zaplanowac hihi :rofl2: maz powie ze zwariowalam juz czesc przepisu mu przedstawilam czego ma unikac hehe a ciekawe jak to jest z kalendarzem chinskim czy to tez ma znaczenie :oo2:

reklama
Do góry