reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Małe liski gratuluje zdrowej Dzidzi
Co ma sie ujawniać ? Przecież już wiadomo Że dziewczynka !!!
Ja pójdę w następnym tygodniu chce wiedzieć ze wszystko jest ok bo ciagle mi to chodzi po głowie ach te lęki , szkoda że zajmują głowę ale jakoś nie umiem o tym nie myślec
Cały czas sie boje i ciesze na zmianę a tu juz 16 tydzien
Co ma sie ujawniać ? Przecież już wiadomo Że dziewczynka !!!
Ja pójdę w następnym tygodniu chce wiedzieć ze wszystko jest ok bo ciagle mi to chodzi po głowie ach te lęki , szkoda że zajmują głowę ale jakoś nie umiem o tym nie myślec
Cały czas sie boje i ciesze na zmianę a tu juz 16 tydzien
magda1609
Zaangażowana w BB
tak jak czytałam to w wiekszosci sprawdzily sie planowania plci dziewczynom :-) ale chyba wiecej teraz na forum jest mam ktore planuja dziewczynki a mniej tych co chlopcow ale najwazniejsze ze dzidzie zdrowe wiadomo ze jak juz sie planuje dziecko to mozna sobie troche pomoc jak chcialo by sie dla odmiany dziecko innej plci a tu w wiekszosci to dzialaja te metody
małe liski
Fanka BB :)
anufifi
tęsknię...
Nie dość ze sprawdzilam faze ksiezyca to kupilam biżuterię imitujaca jony ujemne ...szalenstwo
magda1609
Zaangażowana w BB
anufifi powiem ci za ja tez szaleje im blizej planowania to sie tak zdaje ale jak sie planuje to by sie chcialo jak najlepiej zaplanowac hihi maz powie ze zwariowalam juz czesc przepisu mu przedstawilam czego ma unikac hehe a ciekawe jak to jest z kalendarzem chinskim czy to tez ma znaczenie
anufifi
tęsknię...
Nie ..chinski nie ...mnie się nie sprawdził.
reklama
Podziel się: