reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik, trzymamy kciuki. &&&
Male liski, i jak samopoczucie?

Mi męża cchyba dzisiaj wypuszczą. Oby. Prawievgo miesiąc w domu nie było...

Helo

Matik kciki za dzisiejsza wizyte!!!

Piranhiu zdrowka dla was !!!

Macy no to steskniona pewno jestes za mezusiem :)

Dziekuje za tyle milych słów :***

Tak dziewczyny czas leci dopiero co ja w ciazy zaszlam.
Niedawno czytalam ze male listki i matik dwie kreseczki zobaczyly :)
A tu juz podgladanko waszych skarbow :*
I zakrecona juz rozdwojona a dopiero co wklejala zdjecia z brzuszkiem :)

Kazda z was sie doczeka i nim sie obejrzy bedzie tulic swoje marzenie za co trzymam mocno kciuki dla kazdej z was &&&&&
Ze spelnienie marzenia :)

Zycze wam milego dnia i serdecznie was pozdrawiam :)

Matik &&&&&. Powodzenia :) Jeszcze spełnisz marzenia odnośnie sukni :)

Piranha zdrówka dla dzieci. Przy dużej ilości dzieci łatwiej jest zachorować. To córka ma piękną fryzurę :D Ja strzegę nożyczek, by moja mała nie obcięła swoich długich włosków :D

Kevinka już niedługo i Ty będziesz rozdwojona :)

Patka90 to już całkiem niedługo będzie pozytyw :)

małe liski emocje już opadły?

macy jak tam m?

Hej hej!

Matik, moje kciuki od rana zaciśnięte z całych sił i czekam jak na szpilkach aż do nas wrócisz z dobrymi wieściami :-)

patka, u mnie przez jakiś czas testy takie jak ten z 21 były pozytywne (ale u mnie prolaktynemia czynnościowa prawdopodobnie zaniżała poziom LH gdyż po suplementacji B-100 kreski testowe zrobiły się równie mocne a nawet mocniejsze jak kontrolne). Ciekawe jak poranny test (byle nie z pierwszego moczu), daj znać :-)

macy, ale super, że M w końcu wróci dziś do domu!

zakręcona, jak tam u Was? Wróciliście już wczoraj do domu? Jak przebiegło badanie uszek? Wycałuj ode mnie małego Przystojniaka :-)

Kevinka, nakręciłaś swój suwaczek czy co, że to już 29 tydzień leci? :-)

elisse, przy Krzysiu - miłośniku wycinanek - czasem jest mi trudno przypilnować te nożyczki ;-) ...ale teraz mam większą motywację ;-), żal mi tych ściętych włosków bo miały od 10 do kilkunastu centymetrów długości. Niestety Kaja już się zaraziła bo od rana gile po pas - zauważyłam, że u Krzysia zawsze idzie w kaszel a u Kai ten sam wirus daje katar, u Krzysia już się katar wyciszył ale zaczyna kaszleć a u Kai na pewno będzie mega katarzysko.

Dorcia
, jak samopoczucie? Buziaki!

Nuuuśka, hop hop, co u Ciebie? :-)

Ostatnia edycja:
Matik Teraz za Ciebie trzymam kciuki &&&&&&

Zakrecona Poród faktycznie ekspresowy:) ja same bóle krzyżowe miałam 5 godzin i z bólu przestawałam racjonalnie myśleć..oczywiscie postanowiłam-ze wiecej dzieci miec nie będę :) Teraz czekamy na powrót do domku :)

Elisse Kciuki za sobotni teścior &&&&& :)))

Piranhu Hihi A to sobie Kaja już modne fryzury robi, i to bez pytania mamy? ;)) Teraz przeciez jest taka moda, ze z jednej strony ma być wygolone na 3mm ;) Może i lepsze te włoski obcięte bo odrosną :) niż jak mój synek wyciął dziure na srodku okna w nowiutkiej firance ;) tłumaczac ze sie przeciag zrobił i porwał nożyczyki ktore sie zaplątały w firanke i patrzy-a tam dziura.:-D
Piranhu czy możliwe jest jednak żebym pomimo problemów z krzepnięciem krwi miała zespoł antyfosfolipidowy? Tak stwierdził endo. Jakiś antykoagulat toczniowy mam robić i zgłosić się do profesora do Krakowa

reklama
Do góry