reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

piranha na szczescie mnie juz przeszlo po poludniu wiec lekow w siebie nie laduje :-) !

Co do kiryy kur** !! nie mam slow na tego lekarza !!!! Pisalam ze ja bym wiecej do niego nie poszla !! za zadne skarby, bo od razu staje mi przed oczami moja glupia lekarka i jej piesek na pocieszenie. Beta jest niska, ale cholera jakim prawem on moze znowu snuc swoje pieprz**** podejrzenia nie majac na to zadnych dowodow ??? jeszcze niedawno uwazal ze to menopauza, i ze z takim amh to tylko ivf :angry: ja pierdziu normalnie az mi sie cisnienie dzwiglo !

kiruś ja wiem ze zrobisz co bedziesz uwazac, ale ja pojechalabym do szpitala i prosze Cie nie idz nigdy wiecej do tego lekarza, zreszta pisalam Ci to ostatnio ! dla mnie to kompletny konowal i idiota a nie lekarz, a wizyta na pewno byla prywatna wiec masz pelne prawo do tego zeby zarzadac usg !:no::no: trzymaj sie i pamietaj ze jestem z Toba myslami caly czas kochana !!

reklama
Kiraa trzymam bardzo mocno kciuki...a co do lekarza - nawet jeśli przewiduje u pacjentki ciąże pozamaciczną, to przecież pierwsze co powinien zrobić to właśnie usg, poszukać pęcherzyka, dać może skierowanie do szpitala a nie odsyłać do domu. Jak to możliwe że taka osoba skończyła medycynę...jestem w szoku.

Jestem w szoku
Co za lekarz , jak może tsk zostawić bez sprawdzenia
Przecież wynik jest w normie kurka bezsensie totalne
Kiruś do szpitala goń
I trzymaj się musi być dobrze

Piraniu czy Ty miałabyś chwilkę na odp dla mnie :(

Matik, pisałam Ci, że moim zdaniem warto łykać ten lek :tak: i brałabym go od teraz, pominęłam jakieś inne pytanie albo nie zrozumiałam tamtego? Jeśli tak to przepraszam kochana, strasznie wyrywkowo ostatnio czytam z braku czasu :-(

Az w glowie sie nie miesci ze ten facet smie twierdzic ze jest lekarzem.... Masakra jakas Normalnie brak slow.... Trzymaj sie kochana i pamietaj ze jesteśmy z Toba :-*

Kirra jedz do szpitala kochana. To konowal jakis jak dziewczyny pisza. Nawet jezeli podejzewa cos zlego to tym bardziej usg powinien zrobic :angry:

reklama
Kochane, dzieki ze jestescie

piranju
dziekuje ze napisalas dziewczynom, ja tak sietrzeslam, ze nie bylam w stanie dojechac autem do domu, wiec stalam na poboczu i sie modlilam..... Nie chce juz komentowac zachowania tego pana, bo niestety moj post zostalby usuniety.

zezloscil sie ze to owu i ciaza po Femarze, ktora zabronil mi brac w zwiazku z czym, mimo ze prosilam, ze mial wlaczony aparat do usg z podlaczona sonda bo patrzylam, postanowil mnie ukarac tym ze nie zrobi mi usg. Mam nie badac bety, bo po co... Przyrost jest mizerny wiec c.pozamaciczna najprawdopodobniej, mam wyluzowac i odpoczywac, spytalam sie czy wypisze mi cos na uspokojenie, bo nie jestem w stanie funkcjonowac normalnie i nie odpowiadam za swoje czyny.... Nie, nic nie dostane, mam wyluzowac i nie przesadzac, w koncu to i tak nie ciaza....

Koniec cytatu...##%%^%#}}{}}#%%^**£$>><~~|,~}#%><|\]]]{{~<<>$^%<

Do góry