reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Maran no faktycznie, cykl tak samo nam się zaczął:-)
mój mąż na początku brał wszystkie suplementy na raz, a teraz zostawia sobie cynk i witaminę b-50 na wieczór, bo podobno, wtedy się lepiej wchłania tak wyczytał:-)
ja dzielę sobie wiesiołek na dwa razy dziennie, kwas foliowy na dwa razy dziennie, np. potas, cynk,l-karnitynę biorę w drugiej partii:-)bo na raz to trochę dużo:tak:
super, że już zaczynacie. ja lecę jutro na hormonki, mąż też codziennie pyta kiedy może zrobić badania;-)
ja wszystkie dziewczynkowe ubranka te małe spakowałam dla swojego brata u już wydałam bo niebawem urodzi im się malutka Nikola:-D
i mam nadzieję, że już nie bądą musiały do mnie wrócić:-)

aljul I ja trzymam za Was &&& za ten upragniony róż :)
Ilaczek a jaki Ty masz wiesiołek, że na 2 razy bierzesz bo ja mam 1000 I tyle trzeba przyjmować, wiec to w jednej żelce jest... a Ty masz w 2 po 500? no I ja kwas foliowy biore 3 x 800 rano w południe I na wieczór zostało jeszcze no I cynk wieczorem biore bo lepiej niby wieczorem cynk łykać :) szał z tymi tabsami hehehe... jutro też ide na te hormony, ciekawa jestem jak tam u mnie ale jutro tylko LH FSH I estriadol wiec nie dowiem sie jaki mam ten nieszczesny testosteron ale do maja juz niedaleko ;) aaaaaa I jeszcze sie miałam Ciebie pytać, nie odbija Ci sie rybami po tym fish oil? bo mnie sie cały dzien odbija tym smakiem a moj mąż mówi, że jemu nie ;)

Macy no właśnie jeszcze nie biore bo krucho z kasa było i nie miałam za co kupic, a tylko diete bardziej dziewczynkowa staram sie trzymac. Nie wiem co z ta tempka teraz. Ostatnio okolo 15 dnia cyklu mialam ból owulacyjny i cykl 27 dni. kiedys cykle mialam po 30 dni. Zreszta moge miec jeszcze wszystko pogmatwane bo to drugi cykl dopiero bez Nuva Ring.
Matik a czemu masz usuniety wykres ?

Macy no właśnie jeszcze nie biore bo krucho z kasa było i nie miałam za co kupic, a tylko diete bardziej dziewczynkowa staram sie trzymac. Nie wiem co z ta tempka teraz. Ostatnio okolo 15 dnia cyklu mialam ból owulacyjny i cykl 27 dni. kiedys cykle mialam po 30 dni. Zreszta moge miec jeszcze wszystko pogmatwane bo to drugi cykl dopiero bez Nuva Ring.
Matik a czemu masz usuniety wykres ?

Maran, tak, ja mam wiesiołek 500mg. też łykałam kwas foliowy 3x 800 ale teraz dołożyłam jeszcze 400mcq i będzie razem 2800mcq.tak dla bezpieczeństwa, bo zaraz zaczynam ASG pić.
czasami odbija mi się tym fish oilem, szczególnie jak nic po nim zaraz nie zjem jeszcze, ale jak zjem i dużo wypiję jest ok:-Dw takim razie trzymam kciuki za jutrzejsze badania:tak:&&&&&&

Czesc :) my już razem :) synek jest cudowny, dochodzę w domu do siebie, ale on cudo! grzeczny i taki maleńki, rany zapomniałam jakie to maleństwo!

Mamawczesniaka widzę, że rozpakowąłyśmy się jednego dnia, a Araki co tam u Ciebie?
nadrobię Was z czasem, ale musiałam przyjść napisać, że u nas ok, buziak!

reklama
polisiu juz gratulowalam ale robie to po raz kolejny !! serdecznie Ci kochana gratuluje :*

A ja samotny wieczor dzis...chlop poszedl na 'przewietrzenie'bo urazona zostala meska duma :cool2:...och.

Do góry