reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maran-atha chyba moge powiedzieć,że wiem, co czujesz i o czym marzysz;-)
Ale jak widać nawet tu na forum...marzenia się spełniają, więc ja z całego serca Ci
życzę synka:happy: Mój jest typowym synusiem tatusia, ale dla mnie zawsze będzie
mamusiny...taka Buba moja kochana:-p Miło,że nie tylko my nie mamy ciągot do
Pl, bo róznie to ludzie odbierają, ale nie ma co ukrywac...tu jest inaczej. Inne są problemy.
Jak dla nas tu jest dobrze, ale nie ukrywam,że na wakacje bym do Pl pojechała, poleżeć nad
polskim jeziorem:happy: Równiez Cię pozdrawiam i życze powodzenia w starankach:-)

reklama
Dziekuje Magda :) jak zaczynalam czytac forum to Ty wlasnie czekalas na swoj scan... alez byly emocje a pozniej ta radosc... juz wowczas czulam, ze chcialabym sprobowac zaplanowac synka no i w tym roku rozmawialismy z mezem tak bardziej juz powaznie o 3cim dziecku i on mowi jesli trzecie to najlepiej teraz... im mniejsza roznica wieku miedzy dziecmi tym lepiej, wiec plan jest i mysle, ze od czerwca wprowadzamy suplementy dieta itd a we wrzesniu staranka... Ty Elmo Oczyniebieskie dajecie nadzieje na powodzenie wiec jestem dobrej mysli... no a o powrocie do Pl nie myslimy tu nam sie zyje dobrze i tu mamy siebie, i dzieci wiec czego mamy szukac w PL...

Ja chciałam się tylko zameldować, że jestem, czytam na bieżąco i kciuki za wszystkie zaciskam.
U mnie nic nowego się nie dzieję, więc nie chce przynudzać,a dodatkowo mam taki kocioł w pracy, że szok...ledwo wszystko ogarniam
Kirusia, aż się poryczałam... z całego serca gratulacje i wielki uścisk!

Miłego dnia i tygodnia!!!

Dzien dobry :)

vivienka pewnie ze porobie fociaki i wkleje od razu :-)

aljul piekne drzewka, uwielbiam tak zywe i radosne kolory ! :happy:

kate..o kurcze to rzeczywiscie niedobrze :no: dbaj bardzo o siebie kochana, a co do kleszczy - widzisz, moje glupie pytanie na cos sie przydalo :wściekła/y:;-)

kiraa wiedzialam ze tak to sie skonczy kochana, nie bylo innego wyjscia nawet. Teraz duzo lez, odpoczywaj i koniecznie zapisz sie na wizytke do lekarza, ale mysle zebys znalazla innego a nie pana konowala od menopauzy..:blink: bedziesz powtarzac jeszcze betke ?

Poniedzialek tuz tuz, powiem Wam ze denerwuje sie wynikami Ł. Wiem, ze ostatnio mial bardzo dobre wyniki i to po wstrzemiezliwosci 10-dniowej, ale jednak minal rok i wiele sie moglo zmienic,mam nadzieje, ze leki troszke poprawily jeszcze jakosc nasienia, najbardziej cieszylabym sie z poprawy ilosci prawidlowo zbydowanych plemnikow, bo ostatnio bylo tylko 11%, choc lekarz mowi ze na dzisiejsze czasy to i tak duzo, w koncu WHO w 2010 roku obnizylo dolna granice do 4% no ale...zawsze moze byc lepiej :blink:

Milego dzionka kochane moje, po poludniu jedziemy na zakupki :-)

Dzien doberek
rozsylam wiruski rzyganka:-), jeszcze nie wymiotowalam coprawda, ale bylo blisko.....:szok:

nuska
doktorek menopauza... Padam:-)

male liski
beta byla 25 w 11 dpo i 161 w 14dpo:happy2:

Zeby tylko wszystko bylo dobrze..

DZIEKUJE JESZCZE RAZ WSZYSTKIM, WSZYSTKIM BEZ WYJATKU

A SZEFOWEJ TO NIE WIEM, JAK JA JEJ SIE ODWDZIECZE..... JUZ ROZMYSLAM:-)

Dzień dobry :-)
Nuuusia to teraz kolej na Ciebie :-) trzymam kciuki kochana
Kiraa czyli zaczynają sie dolegliwości to super znaczy wiadomo że wszystko ok
Ja dzisiaj musze podzwonić i pozałatwiać chirurga dla małego, ma jakieś zgrubienie pod pępkiem to nie przepuklina, jestem cała w strachu, oby to nic poważnego

reklama
Zakrecona- jak tylko dopchasz się do poczty to napisz mi proszę bo nie zawsze jestem w domu a chciałabym odebrać paczuszke:-)
Magda z Uk- wspaniale że masz tak dużą i szczęśliwą rodzinkę. mi też się taka marzy:) ale tylko marzy ponieważ w naszej kochanej Polsce jest ciężko...................:( myślimy z M nad drugą pociechą (jest już duża różnica wieku między synkiem moim) a i tak zawsze jest jakiś minus - a to brak pracy, a to zaczęta budowa domu i chęć skończenia go;( nie wiem czy damy rade....... pozdrawiam i życze drugiego chłopczyka
Kiraaa- muszą to być DWIE BLIŹNIACZKI!!! tego Ci życze :tak:
Nuśśśkaaa- teraz Twoja kolej kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Maran-atha- wcale Wam się nie dziwie że doPolski nie myślicie wracać. &&&&&&&&& za syneczka
Piranha- Ty jesteś dla nas nie zastąpiona :***************************************
Maggie- nie przejmuj się , z synkiem musi być wszystko ok. chociaż wiem że to nie jest łatwe
pozdrawiam wszystkie serdecznie

Do góry