reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nusia, tez jestem ciekawa co nasza Pirania na to powie, wiesz, zafałszowanie może być, ale właśnei tak jak piszesz, każdy inaczej, no i chyba ten wczorajszy patrzyłaś w miarę okolicach czasu, czy nie?

Matik, tempka u Ciebie ślicznie skoczyła, ciekawe czy owulka była tak jak myślałyśmy, czy jednak wczoraj...

Krystian, choroba, też dziwacznie u Ciebie z tymi testami owu!! jak dla mnie to ten pierwszy mega pozytyw, może zrób ciążowy jednak

zakręcona, a u Ciebie teraz coraz jaśniejsze te kreseczki na testach. czyli że był wczoraj pik czy nie?

dalej doczytuję poprzednie strony w międzyczasie

reklama
Nusiaa no Ty ciut pierwsza bedziesz a po Tobie zaraz ja.
Ja mam dzisiaj 11 dzien po owu. Ale chyba jeszcze nie bede robila testu.

W ogole wiesz co?? Wiesz ze pojawilam sie na Twojej liscie???? Widze siebie:D

lilly najszybciej widzialam sobotni, bo wychodzilam do pracy, krecha zauwazalna zaczela sie pojawiac 15-20minut po sikaniu. Wczoraj nie wiem jak bylo, bo test zrobilam o 4.30 kiedy wstalam siku, polozylam sie dalej spac i wstalam po 9 chwilke. No i krecha byla, tzn bledzioch. Dzis widzialam na biezaco, i nie bylo juz widac praktycznie nic, czy to od razy czy tez po poludniu kiedy wrocilam z pracy :zawstydzona/y:

anias hah a widzisz !! przeszlas na wyzszy poziom w telefonie :-D

Nuuśka wyniki mają być do 20 dni od zabiegu ...więc umówiłam się na 8 lutego do ginekologa i mam cichą nadzieję że wyniki będę mieć wcześniej ....ale się boję !!!

Niestety nie doczytałam, internet mam przez kilka sekund a potem dłuższa przerwa, dostaje podwójnego szału bo jeszcze hormony mi przed @ spadają ;-)

Nuuuśka, dziwne z tą betą, Ty nie pisałaś przypadkiem o dziewczynie z innego forum, u której testy paskowe wychodziły pozytywne a beta wyszła jak u Ciebie? Co się okazało? Przecież to jest fizycznie/chemicznie/biologicznie niemożliwe zakładając fakt, że test paskowy barwi się pod wpływem zwiększonego poziomu hCG. Może być, że beta zdążyła już opaść w krwi a w moczu zostały jeszcze jej śladowe ilości. Ja jestem pewna, że to była ciąża, podobno przy ciąży biochemicznej zarodek niewłaściwie się zagnieżdża, beta dzień po zagnieżdżeniu wynosi poniżej 1 mIU/ml, jeśli zatem cosiek zagnieździł się w 9 dpo i załóżmy w 10 dpo beta była poniżej 1 (przy niewłaściwym zagnieżdżeniu wzrost bety będzie słabszy) to do 13 dpo mogła się wyzerować (a test 10-tka wykaże cień przy małych wartościach bety), niestety wynik z moczu może działać z "opóźnieniem" w stosunku do wyniku z krwi. Tak więc według mnie cosiek, naprodukował mało bety, coś poszło nie tak i stąd dziś tak niska beta (a beta z niskiego poziomu szybko spadnie).

piranha tak kochana wlasnie ja to pisalam. I wiesz co ??????? ona w tym miesiacu miala dokladnie taka sama sytuacje ! Tylko ze bety nie robila, robila miesciac temu.A wykres II faza kropka w kropke jak moj. Malo tego, wkleila test i ten w porownaniu z moim to pozytyw byl jak nic . Miesiac temu lekarz potwierdzil jej przypuszczenia ze to byla ciaza biochemiczna, w tym miesiacu byla monitowana, dzialania w owu stricte, ta potwierdzona nastepnego dnia przez gina, no i testy tez jej wychodzily pozytywnie ale nagle w 14dpo tempka poleciala i tego samego dnia pojawila sie @.
O co tu chodzi ?? bo ja tego nie rozumiem, normalnie nie ogarniam. Hmm czyli przyjmujemy wersje ze to byl jednak cosiek ? No dobra, to teraz tak. Czy mam pic ziolka teraz jeszcze ? i jak robimy w przyszlym cyklu z ziolkami ? Acard i dupka odstawiam jutro i niech @ przychodzi.

Ide ogladac filma, milego wieczorku babulki !! :***

Ahhhhh
nie mam sil pisac, jak to wszystko czytam.....:cool: Pozwolcie ze napisze tylko nuska jestem z Toba, mysle.....

Dbrej nocy wszystkim....

reklama
Do góry