reklama
anias2
Fanka BB :)
Nusiaa hahaha i co musialas zwracac pieniadze czy wyszlas jak gdyby nigdy nic?
A w ogole wiesz jak latwo sie je robi, kawalek zylki koraliki nawlekasz miedzy nie jakas zawieszka zawiazujesz i gotowe
Gorgusia widac, a ile Ty masz lat?
Wygladasz mlodziutko bardzo. A na tym pierwszym to jak dziewczyneczka.
A w ogole wiesz jak latwo sie je robi, kawalek zylki koraliki nawlekasz miedzy nie jakas zawieszka zawiazujesz i gotowe
Gorgusia widac, a ile Ty masz lat?
Wygladasz mlodziutko bardzo. A na tym pierwszym to jak dziewczyneczka.
Ostatnia edycja:
Matik2012
Matik2012
W rzeczywistpsci jest ciemniejsxe ale w tel taki mam aparat
Matik2012
Piranha
Matik, no to mega kciuki za ten dziewczynkowy cykl, może większe stężenie progesteronu przyniesie Ci szczęście :-) Co do testów to faktycznie na tym pierwszym zdjęciu wyglądają na prawie pozytywne. Ten górny to dzisiejszy? Pewnie owulka tuż tuż. Podrzucisz linka do swojego wykresu? Teraz natrafiłam na kolejną fotkę, wygląda mi to na pik LH :-)
Nuuuśka, hahaha Co do tempki to masz całkowitą rację :-) Dodam, że podobno przed implantacją zarodek produkuje białko EPF i pod jego wpływem organizm robi wyrzut estrogenu (który obniża PTC) by lepiej przygotować endometrium na zbliżające się zagnieżdżenie :-) Ja gdzieś w tej "okolicy" mojego szczęśliwego wykresu wyczekiwałam niecierpliwie wyraźnego spadku
zakręcona, no jasne kochana, to będzie TEN cykl!
Dorcia, śliczna fotka! Piękna z Ciebie kobieta i powiem Ci, że mniej więcej tak sobie Ciebie wyobrażałam :-)
anias, teraz ja jestem w klubie niewidzialnych zdjęć ;-) bo nie widzę zdjęcia bransoletki.
gorgusia, ale masz piękny i oryginalny typ urody ...i naprawdę wyglądasz jakbyś miała tylko 20 lat :-) ...a może Ty masz 20 lat?
Nuuuśka, hahaha Co do tempki to masz całkowitą rację :-) Dodam, że podobno przed implantacją zarodek produkuje białko EPF i pod jego wpływem organizm robi wyrzut estrogenu (który obniża PTC) by lepiej przygotować endometrium na zbliżające się zagnieżdżenie :-) Ja gdzieś w tej "okolicy" mojego szczęśliwego wykresu wyczekiwałam niecierpliwie wyraźnego spadku
zakręcona, no jasne kochana, to będzie TEN cykl!
Dorcia, śliczna fotka! Piękna z Ciebie kobieta i powiem Ci, że mniej więcej tak sobie Ciebie wyobrażałam :-)
anias, teraz ja jestem w klubie niewidzialnych zdjęć ;-) bo nie widzę zdjęcia bransoletki.
gorgusia, ale masz piękny i oryginalny typ urody ...i naprawdę wyglądasz jakbyś miała tylko 20 lat :-) ...a może Ty masz 20 lat?
reklama
Podziel się: