Piranha dziekuje za rady.:-) Nie wiem czy to zboczenie czy czysty przypadek ale zapisywalam i sprawdzalam po porodzie jak sie zachowuje moj organizm i mialam juz trzy owulacje potwierdzone testem owulacyjnym w odstepach okolo 28-30 dni.
Myslisz ze mierzenie temperatuki teraz nie ma senu bo po odstawienu piersi moze mi sie wszystko rozregulowac?
Chcialam obserwacje zaczac juz teraz aby miec jak najwiecej cykli do porownania.
Moim zmartwieniem jest fakt ze u mnie w rodzinie rodza się od jakis 40 lat same kobietki… moja mama miala tylko siostry, u mojego taty było pomieszane. Ja mam tylko siostry i siostry maja tez tylko dziewczynki. Mój maz ma mieszane rodzeństwo pol na pol myslicie ze to może w genach u mnie jest??
Czy po prostu taki przypadek
Kurcze z jednej strony chciałam karmic córeczkę dlugo piersia ale znowu nie chce czekac Az tak dlugo na nastepna kruszynke
może będziecie uważać ze z konia spadlam ale strasznie niecierpliwy ze mnie rocznik
W pierwsz ciaze zaszlam przy pierwszym cyklu staran,niestety jak już wspomniałam po 17tyg moja kruszynka nas opuściła… nie wiem czy to chłopczyk czy dziewczynka bo mieszkam za granica a tu sa robione USG tylko w 12,20 i 30 tyg ciazy
Po poronieniu odczekalam tylko jeden okres pijac ziolka na odbudowe macicy i na regulacje hormonalna oraz wcieralam zolka w brzuch i…. zaszlam znowu po pierwszym cyklu..
Może było to szczescie i czysty przypadek
Elmo super ze jestes taka wytrwala w postanowieniach
. Ja tez jak sobie cos postanowie to robie na prawde wszystko co w mojej sile aby się udalo.Takze twoja lista mnie nie przerazila
widac naprawde ze wszystko SUPER zaplanowalas :-) nie moglo wyjsc inaczej jak chlopczyk, twoja liste juz wydrukowalam . Moze i moja praca zostanie wynagrodzona
hi hi
Powiedz kupowałaś wszystkie suplementy oddzielnie? Jakies specjalne marki? Sporo tego będzie w tabletkach, takie drugie sniadanie
Ze zmiana jedzenia nie będzie problemu ja gotuje w domku i to co ugotuje to będzie podane, tylko martwie się ze mezu może ze mna nie współgrać.. on zawsze mi powtarzal ze dla niego plec jest obojetna a szczególnie po naszej stracie. Nie wiem jak mam jemu sprzedac te tabletki i ograniczenie kofeiny,jogurtow i słodyczy