hej dzieczynki !!
)
dorcia jestem jestem juz kochana. Mialam taki zapierdziel ze hej
dopiero weszlam do domu i pomyslalam, ze na pewno sie stesknilas :-):-)
mamakaja o ja Cie !!!!
ale cudasnie !!!! strasznie sie ciesze, takie niezapowiedziane ciaze sa chyba najpiekniejsze !! Szczeslowych 9 miesiecy :*
lilly haha mowisz - moj wykres jest taki interesujacy ??
mnie juz meczy powiem Ci szczerze eh, chcialabym zeby cokolwiek sie wyjasnilo
piranha wiesz co, chcialam wczoraj kupic test w aptece bo mieli dla mnie zamowic, ale okazalo sie, ze jeszcze nie dojechaly kiedy bylam w pracy a potem juz nie poszlam bo spieszylam sie do domu..:-( Wiem wiem, ze zawalilam, ale ja juz chce zeby ten cykl sie skonczyl :-(Dzis poprawimy wieczorem choc wiem, ze jesli owulacja byla wczoraj to na wszystko juz za pewne za pozno, ale nie wiem czy chce zeby tempka szla do gory :-( poknocil sie ten cykl, a teraz to juz nie mialam ochoty na sprawdzanie, choc wiem ze zawsze warto ale taka zlosc mnie wczoraj znowu ogarnela ze mialam ochote wszystkie wlosy z glowy powyrywac
raz w gore, raz w dol codziennie cos mnie boli, wczoraj znowu jajca tak rwaly, zwlaszcza prawy ze gielam sie w pol pare razy. Dzis z kolei multum kremowego sluzu - potop jakis
Powiedz mi tak orientacyjnie patrzac, czy zakladajac ze owulacja byla wczoraj to jest sens dzis poprawiac ?? Czy jest jakas szansa jeszcze ?
Acha..i co radzisz jesli do czwartku nic Nam sie nie wyjasni, isc do gin i powiedziec, ze spoznia mi sie @ i poprosic o cos na wywolanie ?
W ogole co u Ciebie kochana,bo ostatnie dni strasznie zabiegane, nie mam nawet czasu spokojnie zasiasc i poczytac co piszesz.
zakrecona, kiraa ja to juz sie modle zeby ten tydzien sie skonczyl powiem Wam
normalnie mam dosc !! Ale urlop dostalam wiec caly przyszly tydzien bede sie lenic :-)
krystian co u Ciebie ?? czy sa juz jakies objawy @ ? testowalas ?
STYCZEŃ 2014:
krystianmartin - termin @ 16/17.01 ( 21 miesiąc starań )
Nuuuśka - termin @ 17.01 ( 9 cykl starań )
Lilly78 - termin @ 19/20.01 ( 2 cykl starań )
Kiraa - termin @ 20.01 ( 3 cykl starań )
LUTY 2014 :
zakrecona - termin @ 09.02 ( 3 cykl starań )
matik2012 - termin @ .02 ( 9 cykl starań )
Annette - termin @ 24.02 ( 3 cykl starań )
W OCZEKIWANIU NA STARANKA :
maggie2205 ( luty 2014)
milla ( marzec 2014)
kate18 (wiosna 2014)
roszpunka ( wiosna/lato 2014)
Airfix ( lato 2014)
ania_g21 ( lato 2014)