reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

ewelin zdecydowanie Amelia i Julia :-)

lilly hah bo my z piranha to ustalamy plan na kolejny cykl zanim sie jeszcze pojawi :-p a terazniejszy jest zawsze omawiany na biezaco choc w tym cyklu wiele rzeczy Nas zaskoczylo niestety negatywnie. No ale sama widzisz, glupia ginekolozka poknocila Nam caly plan jaki byl zalozony, no ale w przyszlym cyklu damy rade mam nadzieje i bez tego - niech sie w tylek kopnie :no:

piranha ziolka + Estrofem mysle bedzie ok kochana, bo CLO chyba raczej nie prawda ? z tego co zrozumialam na monit chyba nie ma co liczyc w kolejnym cyklu, bo skoro uwziela sie teraz na posiewy bakteryjne to pewnie na wiecej nie ma co liczyc - swoja droga co uwazasz o tych wymazach ? Glupia ginka i tyle Ci powiem, wczoraj wieczorem w zlosci przeanalizowalam jeszcze paru innych ginekologow u Nas w Katowicach i stanelo na tym, ze lekarz ktory ma najwiecej pozytywnych opinii, najbardziej go polecaja ( zreszta juz kiedys chcialam do Niego isc ) bierze 180zł za wizyte :eek: no kosmos...i jak tu sie leczyc ?? :/ Tesciowa dzis zapisala mnie na termin do tej Poradni o ktorej pisalam ale termin i to po znajomosci na 26 lutego dopiero :/

zakrecona kochana bo to jest niestety z lekarzami. Takich przez duze L mozna znalezc jak na lekarstwo, a jak juz sa, to zdzieraja ile sie da niestety. Jak u Ciebie samopoczucie kochana ?

kiraa to moze napisz do mnie ?? ja Ci powiem czy dochodza :-D:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
ewelin Gabi, Gabi, Gabi! strasznie mi się to imię podoba, a córeczka mojej siostry miała być Michalinka, ale w końcu dali jej Karolina.
Jestem po wizycie, waga 63kg, waga małego 1700g (ile wasze ważyły w 30 tc?), przybiera na mojej diecie dobrze, szyjka ok, bóle u góry brzucha mogą być od rozciągania mięśni lub od żołądka, mam się nie martwić. Klejnoty w 4d nagrane, buzia za pępowiną niestety. Tyle u mnie. Aha, już wiem jak to z tym darmowym badaniem na HIV jest. Jest ono darmowe ale tylko w jednej lub dwóch stacjach krwiodawstwa w mieście. U mnie musiałabym jechać na drugi koniec miasta, więc zabuliłam za nie 30zł (wynik neg. :-p).

Nuuska no właśnie wiem że malo jest Lekarzy z powolania Tak mi sie wydaje ze ten nowy ginekolog Urlich u nas jest ok Ale to powim po kilku wizytach
Samopoczucie...bywalo lepiej :-( wypilam melise i robie bransoletkę dla relaxu
U Ciebie tez pewnie samopoczucie niezabardzo przez ra ginekolog? Kupilas sobie coś ładnego?

Oczy niebieski to super że z maleństwem ok :-)

Ewelin, mi się podoba Gabriela, Alicja i Michalina :-) Amelia i Julia też piękne ale za wiele ich znam w swoim otoczeniu, cudne imiona wybrałaś!

Kiraa
, nic nie doszło, przysięgam na wszystko! Pierwszy raz mi się coś takiego zdarza, dostałam dziś kilka smsów od różnych dziewczyn ale od Ciebie ostatni sms jest z wczoraj z 13:11 :shocked2: Wyślij teraz cokolwiek na próbę, możesz to zrobić?

Nuuuśka, lepiej chyba nie ryzykować z CLO, potrafi jeszcze bardziej popsuć endo a poza tym Twoje pęcherzyki jakoś same dają sobie radę, można kiedyś spróbować z Femarą jeśli pojawiłaby się taka możliwość ale oczywiście nie będzie już takiej potrzeby :-) Masakra te terminy! Ale jak się już załapiesz na wizytę to kolejne mam nadzieję będą szybciej?

Oczy niebieskie
, super wieści! Krzyś w 30 tc ważył 1528 g, urodził się w 39 tc z wagą 3420 g :-)

Ostatnia edycja:
krystianmartin, ten serial to "Breaking Bad", jestem już od niego uzależniona i muszę obejrzeć minimum jeden odcinek nawet jeśli jest już bardzo późno a ja padam z nóg :-) To chyba najlepszy serial jaki widziałam, gra aktorów jest genialna. Poleciłam go siostrze i szwagrowi, tak się uzależnili, że oglądali w nocy po nawet 7 odcinków :-D (a mają dwójkę dzieci, siostra o 5 rano wstaje do pracy), gdy serial się skończył to szwagier doła złapał i nie może dojść do siebie, że to już koniec hahaha :-D

Piranha to ja z Panem Skarpeta bedę oglądać ten serial:-D no żebym sama nie była hehe a tak Pan skarpeta popatrzy lewym okiem, potem prawym... zawsze będzie raźniej.:-D Ale mam mega humor.. jak nigdy przed @ haha. W dodatku upolowałam mega pająka. Krystian jak go zobaczył to spytał czy to tarantula:-D:-D:-D a ja że za moment go potula hehe. Wiem, że pająki w domu to szczęście ale takie to już jak dla mnie zbyt duuuże to szczęście.

Piranju
kochana wysylam non stop smsy.... Co jest grane? :crazy: Plakac mi sie chcialo wczoraj w nocy i dzis rano, taaaki pech ..... Myslalam ze zwariuje z bezsilnosci....
wierze Ci, moze zablokowalas mnie jakos przypadkowo.....

Oczy
ale fajowo masz w koncu te klejnoty :-)

zakrecona
pochwal sie jak troche zrobisz :-)

nuska
chetnie napisze :happy:, kuzwa ze tak powiem, to do kogo ja pisze te smsy skoro do Piranji one nie dochodza :crazy: w kosmos ida czy co.... Chyba sie porycze.... Jkie zrzadzenie losu, taki pech piranju, tak modlilam sie zebys mi odpisalam a tak to doooosza blada :crazy::crazy: ahhhh
jestem ciekawa kto te moje glupoty w smsach dostaje... Dziwi sie pewno i to bardzo :happy:. Piranju po wyjsciu od gina tez od razu Ci pisalam wyniki usg .... A Ty pewno sie dziwilas czemu milcze, a ja umieralam w nocy bo mi nic nie napisalas.... Matko chrzestna moich przyszlych dzieci:sorry::sorry: co sie dzieje. Teraz znow wysylam smsa...

reklama
Lilly dziękuje za troskę....ja czuję się co raz bardziej ciążowo...mdłości mam cały czas...jak jestem głodna, jak jem i jak już zjem też...sama chciałam,nie ?

Ewelin kochanieńka z moimi nerkami na razie cisza...tzn dzisiaj miałam usg i zastój znikł ( dzięki Bogu) kamienie są nadal ale mam cichą nadzieję że nie zachce się im schodzić przez najbliższy rok !!! Musi być dobrze !!! mam cholerne parcie na mocz...ale badanie moczu nic nie wykazało więc to chyba "objaw ciążowy"
A jak Ty się czujesz....ale ten czas leeeeeeeci ...szok !!!

Zakrecona nasze motto znasz !!!???

Matik osz cholera byłam pewna że @ w tym roku do Ciebie nie zawita...a jednak się franca wepchała !!!

Kirra
ale numer na bank masz dobry ??? Mnie się kiedyś zdarzyło zedytować numer i mogłam sobie dzwonić i dzwonić ... kapnęłam się dopiero jak znajoma do mnie zadzwoniła i nie wyświetliło mi jej imienia !

Piranha jak się dzisiaj macie ? Nie mogę nigdzie znaleźć Waszego dzisiejszego samopoczucia ?! Jeśli denerwuje Cię to że codziennie pytam o to samo to powiedz...bo są osoby które troski nie lubią :tak:

Oczyniebieskie ...są klejnoty uwiecznione więc nie ma opcji że znikną ...super że wszystko w porządku !!!

Do góry