reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Viedzma ale sie usmialam! Mąż dumny jak paź bo mu przeczytałam co napisalas! No ale racja strasznie zawziety i dzielny ten plemniczek!

Myszka a ja znowu byłam przekonana, ze mi sie udało! Więc dopóki nie potwierdzi sie płeć to nie ma co gdybac!

Ostatnia edycja:
reklama
Mamawczesniaka no faktycznie jakiś niezły wojownik, codzienne serduszkowanie, tak dałas mu do pieca a on wytrwały! natura jest zaskakująca. Mówisz, że czułaś, że się udało? ja za to nie mam przeczuć, raz wydaje mi się, że nie, raz, że tak, więc sama co najwyżej sobie coś wkręcam, że inne objawy lub takie same, lub brzuch inny, itd.
A u Ciebie są róznice? Zresztą napisz w wolnej chwili teraz pewnie odpoczywasz po takiej wiadomości :D

mamawczesniaka ja przy drugim synku byłam przekonana zwłaszcza na początku ze to córa (chyba tak bardzo chciałam) ale nie wiem dlaczego jak się mnie gin spytała czy mamy jakieś przeczucie co będzie to powiedziałam ze chłopak a ona tak jest chłopak i jakoś tak mi wszystko przeszło i cieszyłam się ze już wiem kto to ze mogę kupować ubranka itp ta niepewność mnie przerażała a teraz wiadomo bardzo bym chciała wieżyc ze to dziewczynka ale mam jakieś głupie przeczucie ze to synek :-) no cóż nic mi innego nie zostaje jak czekać i się łudzić ze może jednak ale po połówkowym szybko zejdę na ziemie no cóż trzeba w coś wierzyć ;-)

Hej.wpadam tylko zobaczyc jak polisia po wizycie.szkoda,ze nie udalo sie nic wypatrzec :-( wazne,ze dzidzia zdrowa.sprzet mial dziadowski :-/ i tyle kasy w sumie na marne poszlo.u mnie jest lekarz ze swietnym sprzetem,jeden wielki monitor dla pacjentki,ktora lezy na kozetce,drugi dla meza,ktory siedzi na krzeselku,a trzeci dla doktora.a konsola do obslugi tego usg jak w kokpicie samolotu.po prostu rewelacja.dwa razy bylam,raz na polowkowym,a drugi raz na 3d i placilam tylko 130-150 zl.zapraszam do niego ;-)

Polisia całkiem inna ciąża niz pierwsza z synkiem. Do 12 tygodnia bardzo złe sie czułam. Mdlosci i brak apetytu. Do tego sutki nietykalne i zero ochoty na sex. Pierwsza ciąża super. Dobrze sie czułam i jadlam dość sporo bez problemów! Dlatego tez myślałam ze bedzie dziewuszka a tu proszę.

Dziewczynki a na dziewczynke jakie suplementy bierzecie opeocz tych ktore wkleilam i sylku? I jak zalecacie jesli owu mam miec 14/15 dc, to kiedy ostatnie serduszkowanieß

reklama
Do góry