reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

PIRANHA według moich obserwacji LH mam tylko jeden dzień w dzień owu bo szyjka i wszystko na to wskazuje najwyższy LH mam o 14 a następnego dnia już szyjka mi sie zamyka i zmienia śluz i przeważnie jest potem skok wiec pasuje mi wszystko na to ze owu mam o 14 bo potem lh już maleje chyba ze się mylę może właśnie jest w nocy czyli by było około 8-14 godzin po pozytywie :confused:hmyy już nic nie wiem kiedy może być ta owu następnego dnia mam już testy owu negatywne wiec nie wiem czy jak w nocy zadziałam to nie trafie w owu,mówisz ze jeśli będę pilnować PH to nie przeszkadza ze w owu bym nie chciała jutro próbować bo mogło by być już za późno.

reklama
Lukaa bedzie dobrze, musi byc. Ciesze sie ze sie nie poddajesz, silna babka z ciebie :tak: I fajnie ze Ci lekarze sa zainteresowani pomoca, ze sie chca naradzac i wogole, dzis to rzadkosc po szpitalach. Takze &&&&&& za Ciebie!
Krystianmartin &&&&&&&&& niech sie dzieje!!!!
Piraniu dzieki, jestes super!
Ewelin rozumiem Cie, tak sobie nawet wczoraj myslalam ze wczesniej ja Ciebie pocieszalam ze napewno sie udalo, mowilam ze przyjelam taka teorie ze bede miala syna i koniec, a teraz jakos te wszystkie nadzieje mnie opuscily. Ale to bylo przed moim genetycznym wiec wtedy to ja odlozylam na bok wszelkie mysli o plci, myslalam tylko o tym czy wszystko dobrze. Trzymam kciuki aby i u Ciebie wszystko bylo ok i zebys jednak sie juz dowiedziala ze to dziewczynka bo mialabys juz z glowy ten pozniejszy stres.
Myszka &&&&&&&

Acha Ewelin pytalas o brzuch. No wygladam tak na 4 miesiac, zaczyna byc widac. Przytylam juz 4 kg :( a moja corka mowi ze jak jej sie urodzi braciszek to go odesle z powrotem do brzuszka zeby sie zmienil w siostrzyczke :)

Elmo :) moja mama jak urodziła mojego mlodszego o 5 lat ode mnie brata I przywiozła go ze szpitala to ja sie popatrzyłam tylko na niego I powiedzialam jej niech go zabiera spowrotem do szpitala bo ja go nie chce, chce dziewczynke - siostre o on jest brzydki I czerwony I ma go odwieźć do szpitala a przywieźć dziewczynke I koniec ;) no ale nie dane mi było miec siostry I mam 3 braci, dlatego chyba mnie córkami obdarzono ;)

myśle o Was I pozdrawiam serdecznie

luka a te zrosty to wina lekarza? bo moja kolezanka ma usuwali jej we wrocku ale powiedzieli jej ze juz nie bedzie miala dzieci;/ale ma parke ...

ewelin u mnie widac bo szczupla jestem szybko po poprzedniej ciazy zaszlam no i szybko sie pokazal ;/ Zobacz załącznik 577777zdjecie w tamtym tygodniu robilam wieczorem troszke wiekszy ;/
ja to znowu bym wszystko dala żeby wrócić do polski niemcy mnie tak doluja czuje sie jak nie u siebie jeszcze ten jezyk najchętniej to bym sie pochlastała;p

predzej jak bylam w pl to tylko zeby wyjechac a teraz tego zaluje ;/ ale niestety tu lepsze zycie mamy;/

waga mi niby spadla niz przed ciaza albo pare gramow wiecej ale brzuszek widac a chcialabym zeby na roczku nikt nie widzial ale co zrobic;p

Ostatnia edycja:
Dari według mnie to nub chlopczykowy ale nie wiem czy to nie za szybko na fotce jest to 11 tydzień 4 dzień. Pewnie dziewczyny coś wywnioskują ;-)

Nie doczytałam do końca, spróbuję potem nadrobić.

Matik
, oto lista dla M zebrana u jednego sprzedawcy, nie ma problemu z wysyłką do Hiszpanii:

1) NOW Foods L Carnitine 100 1000mg Tablets Antioxidant Amino Acid | eBay

2) Vitamin E 400IU 100 Natural Mixed Tocopherols | eBay

3) NOW Foods COQ10 60 200mg Vcaps Coenzyme Q10 Heart Immune System Support | eBay

4) Zinc Citrate 50 MG 90 Tablets | eBay

5) Jarrow Formulas B Right 100 Vcaps Optimized Vitamin B Complex LOW Odour | eBay

Możesz dorzucić witaminę C NOW Foods Vitamin C Crystals 227G Ascorbic Acid Antioxidant Protection | eBay

Ty łykaj z tego koenzym Q10, cynk, witaminę E oraz dokup Nature'S Bounty Time Released B 100 Balanced B Complex 60 Tablets | eBay jeśli nie łykasz jeszcze. Wyjdzie drogo :-( ale wierz mi: WARTO.

krystianmartin, jeśli dziś nie da rady to działajcie obowiązkowo jutro, trzymam kciuki bo marzenia są po to by je spełniać.

myszka, u mnie jeszcze przed owulacją śluz się zmieniał, EWCM występował jedynie w przeddzień owulacji, w dniu owulacji już go nie było Faktycznie zbyt mało danych by trafić w O+12, ja na szczęście miałam charakterystyczny kilkugodzinny ból podczas owulki (spowodowany prawdopodobnie podrażnieniem otrzewnej przez płyn z pękniętego pęcherzyka), niewystępujący w żadnym innym dnu cyklu więc raczej wiedziałam od którego momentu odliczać :-) (2 razy spróbowałam O+10 ale się nie udało, po owulacji dużo ciężej zajść w ciążę).

Daria, a mi bardziej pasuje dziewczynka :-), należy mieć jednak na uwadze, że najlepszy moment na ocenę nuba to 14 tydzień, wcześniej podobno nuby chłopięce są wciąż dość płaskie i podnoszą się od 12 tygodnia.

Ostatnia edycja:
Daria na zdjeciu Twoj brzuch wcale nie wyglada na duzy. Na nubach to ja sie wcale nie znam, wiec nie pomoge.
Ja jestem bardzo szczupla i troche mi ten brzuch juz wywalilo, ale to chyba z przejedzenia bardziej :) Do tego jeszcze snilo mi sie, ze bylam na USG i blizniaki mialam!! łooooo
Piranha jak zaczelam czytac to forum to czesto dziewczyny pisaly - pytaj Piranhe, Piranha to i tamto i zastanawialo mnie o co chodzi, ale teraz juz wiem! Jestm po olbrzymim wrazeniem Twojej wiedzy i zaangazowania w nasze problemy. Dziekujemy Ci bardzo, ze jestes! PS. - mysle, ze powinnac podac Swoj adres zebysmy mogly wysylac Ci kwiatki, czkoladki itp w ramach podziekowan :)

reklama
Pirania skarbie Ty mój normalnie nie wiem jak mam Ci dziękować że tyle czasu dla mnie poświęciłaś , wyszukałaś super dziękuję bardzo
a ja zabijcie mnie dalej się łudzę :wściekła/y: więc czekam nie cierpliwie na @
tabletki na prolaktynę już mam , dufastonu już nie wzięłam tak jak mówisz i niestety nie dokupię go bez recepty ale będę mieć wizytę po @ więc ją wybłagam mam nadzieję

dzięki Pirania jeszcze raz ogromnie pięknie dziękuję

a tu takie sposoby na płeć z hiszpańskich stron
http://www.genselect.com/
http://espanol.babycenter.com/a3200214/escoger-el-sexo-del-bebé-métodos-científicos

Ostatnia edycja:
Do góry