reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ewelin, nie ma za co. Ja nawet nie wiem, czy wcześniej pisałam, gdzie mieszkam. ;-) Co do polecania - zależy, co chcesz zobaczyć. Piękna jest Toskania, warto na pewno odwiedzić wyspy - tu cokolwiek wybierzesz, będzie dobrym wyborem. Zdrowia dla chłopców.

reklama
Zrobiłam dzisiaj test owu i jestem w szoku pozytyw jak myślicie czy wieczorne staranka tzn tak 22,23 nie będą za późne czy w ogóle będzie w końcu ta owu to mój 28 dc. Może to mój organizm robi mnie w balona i owu nie będzie kurcze co robić :confused:

ewelin i elmo skoro tylu dziewczynom sie udalo to czym sie martwicie ?:) skoro zrobilyscie wszystko no to nie moze byc inaczej nie ? :tak:
ewelin ja myslama ze ty we francji mieszkasz;/ ale tu w de tez sa kolejki u lekarzy masakra jak ide z colinem i nadia ;/

ja jak bym planowala tak jak y to bym nawet nie myslala ze moze byc inaczej :-)

Ostatnia edycja:
Piranha zalezy mi bardzo na dziewczynce mam dwoch chlopakow i dlatego trzecia ostatnia szansa ;)
Suplementy lykam b complex vit c żurawina magnes i kwas foliowy uzywam tez sylku.
Lykam to od ponad dwóch miesiecy.z dieta roznie chociaz jem duzo slodkiego i wmiare wiecej nabialu niz maczastych rzeczy.
No to jesli Sex byl z pon na wtorek wczoraj w nocy to dzialac codzie nie twoim zdaniem.a jak z plemnikami beda dosc dojrzale zeby zaplodnic?
Czy moze jutro z rana sex?

daria we Francji to ja bym chciała mieszkać. A póki co szara polska się kłania. wogóle na tym forum dziewczyny z całego świata są-fajnie.

myszka a ty chcesz się starać o dziewczynkę czy w ogóle zajść w ciążę. Bo z tego co pamiętam to na poczatku dziewczyny na tym forum kochały się do pozytywnego testu owulacyjnego. Może któraś z dziewczyn Ci pomoże czy działać dzisiaj. Ja zastosowałam długi odstęp od O a potem O+12,sex po owulacji.

Witajcie.
Ja mam dzis wolne wiec wiadomo, pogoda piekna szkoda czasu na kompa. Korzystamy z Zuza ze wspolnego czasu a ze padla mi w samochodzie i spi mam chwilke zeby do was zagladnac.

Lukaa tak mi przykro :-( nie wiem co powiedziec. Bardzo bardzo mi smutno, rzeczywiscie ogromny pech. Tym bardziej mi przykro ze mialam ogromne nadzieje co do tej Twojej laparoskopii bo liczylam ze jak u Ciebie sie uda to i Krystinmartin sie skusi a tu taka lipa. No lipa no :-( Widzisz ja mialam cesarke i w druga ciaze tez zaszlam za pierwszym podejsciem, jak czytam o tym co Ci sie przytrafilo jest mi glupio i wstyd za te wszystkie moje wymyslania odnosnie plci, ech. Przepraszam. Trzymaj sie, jestesmy z Toba.

Ewelin powiem Ci tak, przezywam ta Twoja wizyte jak swoja. Przyznam szczerze ze brzuch boli mnie na sama mysl ze juz w poniedzialek mozesz sie cos dowiedziec. Zycze Ci aby sie dowiedziala ze nosisz w sobie zdrową dziewczynke, naprawde zycze Ci tego z calego serca. Chyba w tym momencie nikt Cie tak tutaj nie rozumie jak ja bo jestem w dokladnie takiej samej sytuacji. Wierz mi budze sie z ta mysla, towarzyszy mi ona calutki dzien, zasypiam myslac o tym... ale biorac pod uwage Lukee to wstyd mi o tym pisac :zawstydzona/y: Na temat sluzby zdrowia sie nie wypowiadam, zdrowka dla chlopakow. Noce zrobily sie chlodne i juz sie zaczynaja wirusy. Tobie rowniez zycze zdrowka, te nogi nieciekawie ale jeszcze 2 dni musisz wytrzymac, lekarz napewno cos Ci doradzi. Fajnie ze powiedzialas szefowi, tez to przerabialam i uzylam stresu, ale najwazniejsze ze mamy to z glowy. U mnie nawet spokojnie, nadal potrzebuje drzemki w ciagu dnia i jest to meczace, boje sie ze juz mi tak zostanie i zawsze bede taka bez zycia. Ale mdlosci delikatne pojawiaja sie juz sporadycznie wieczorami. Daje rade i nie narzekam. Kurde alez beda emocje w poniedzialek, mowie Ci jak sie dowiesz to chyba nie wytrzymam 1,5 tyg i polece na pierwsze lepsze usg...

Daria widac nadajemy na innych falach ;-) Zazdroszcze Ci tego luzu :-)

Matik tak mi przykro, trzymaj sie. Życze Ci tej malej fasolki z calego serca.

Myszka no wiesz starania na dziewczynke w dniu pozytywnego testu... tylko jesli jestes pewna niskiego ph, niby ta odleglosc nie ma znaczenia ale jednak wiesz, no chyba ze dokladnie wyczujesz moment owulacji i sprobujesz O+12???

Elle Antosia???? &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Oczyniebieskie no dzidzus fantastyczny :tak: jaki to miód na serce taki widok nie? Ja juz sie nie moge doczekac jak zobacze moje dzieciatko. Co u Ciebie? Mdlosci nadal Cie tak mecza?

Czarna perla witaj. Trzymaj za nas kciuki ;-) mam nadzieje ze wszystkie tu po kolei zmotywujemy Cie do planowania a nie przeciwnie!

Macy fajnie mieszkac w takim kraju, super. Ale co tam u nas tez jest fajnie ;-) Lupie Polske, lubie mieszkac tu gdzie mieszkam. Ale wiadomo, gdyby moj maz mial gdzie indziej prace poszlabym za nim w ogien.

Dobra Laski biore sie za obiad.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkich
Pozdrwiam

reklama
elmo ja się cieszę że jak w poniedziałek sie nie dowiem to juz ten czas poznania kto tam w środku mieszka w brzuszku zbliża się wielkimi krokami. Ja jeszcze ciągle myślę czy z dzidzią wszystko dobrze, bo mam wyrzuty ze myślę o czymś innym a nie tylko o jego zdrowiu. Elmo a powiedz mi jak u ciebie z brzuszkiem, bo mi wyskoczył w tym tygodniu i to nawet spory, tak nagle. Fajnie taki brzusio, ostatnio mój młodszy podczas tańców i śpiewania ze starszym spytała się mamusiu a może i teraz dzidzia tanczy-a ja tak napewno tanczy razem z Wami. To takie słodkie, widzę że oni tez się cieszą a wtedy moje serce się cieszy jeszce bardziej.
daria , mama wcześniaka a jak u Was z brzuchem-widać już?

Do góry