reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny napisze na pewno:) muszę uporządkować wszystkie rzeczy....choć w sumie mi to całe planowanie 2lata zajęło z przerwami, nie ukrywam ze odbiło się na organizmie, na ten moment jest dobrze juz:) także nie polecam aż takich długich przygotowań, u mnie się co starania ( 3 razy zaczynałam od nowa ) coś sypalo ze zdrowiem stąd nazbierało się 2lata. Kazda dieta i suplementy trwały ok pół roku i więcej...przerwy były po 2-3m-ce tylko,choć dieta i tak cały czas była pod dziewczynkę wtedy-po prostu lubie:) Mało mądre ale być moze to coś dało. Na wolnej chwili spisze wszystko :*

Dziewczyny melduję ze u mnie ponoć ma być dziewczynka :) Nie udzielam się bo ostatnio strasznie się czuje, a tu jeszcze szkoła..5-7km na nogach dziennie robię,nie wiem ile pociagne tak.

Dziewczyny kciuki za Wasze starania &&& Będę miała chwilę to opiszę swoje starania
Super gratuluję :) też marzę o dziewczynce :)

Arfix super!!! Oby już sie nic nie zmieniło co do płci i została córeczka ;-)

Ja to ciągle kontynuuje dietę dziecwyznkowa. Bo nic innego mi nie wchodzi..tylko jogurty i ostatnio kanapki z serkiem naturalnym białym..a wczesniej z serem zolty.
Wędliny od początku ciazy nie tknelam.. bleeee

Ciekawe kiedy mi to przejdzie ;-)

Arfix super!!! Oby już sie nic nie zmieniło co do płci i została córeczka ;-)

Ja to ciągle kontynuuje dietę dziecwyznkowa. Bo nic innego mi nie wchodzi..tylko jogurty i ostatnio kanapki z serkiem naturalnym białym..a wczesniej z serem zolty.
Wędliny od początku ciazy nie tknelam.. bleeee

Ciekawe kiedy mi to przejdzie ;-)
ja cały czas jadlabym tylko ser biały ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix no cudownie !
Co do jedzenia to ja jestem filigranowa , ale za to pierwsza co na weselach sie lapie za golonke. No poprostu lubie miesko. . Wiec u mnie poza suplementami raczej bez serow itp.

Ps. Okresu ni ma.

Airfix Super :D :D:D gratuluje serdecznie ! Bardzo sie ciesze ze Ci sie udalo :) Zycze zdrowej slicznej corci :), no i oczywiscie grzecznej bo moja ostanio tak daje czadu ze moje chlopaki to sie chowaja :D
Dziewczyny pilnujcie ph!!! ( ja w planowanie nadal nie wierze.. ale ciagle bede powtarzac ze ph podnosi szanse :tak:i tak zwana "susza" )

reklama
Antonia na mnie kochana nie patrz bo u mnie planowanie (dieta, suplementy , testy ovu ,irygacje , odstepy , kalendarze i inne cuda na kiju ) nie podzialaly , z planowania wyszedl synek ( mam 4 super chlopakow :D) , ostatnia mam corke w okolicach ovu totalna wpadke :D tyle ze ja stara dooopa juz jestem (36l) i slaby sluz wiec byc moze to zadzialalo ;)

Do góry