reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

royana witaj :-) pewnie chcielibyście teraz córeczkę dla odmiany co? My bardzo sie staramy o córcie co każdy cykl ale ciężko jakoś nam idzie. Ogólnie słyszałam że o dziewczynkę sie starać to nie tak łatwo :sorry:
eh.... no ale w koncu sie chyba doczekamy.

czerodziejka powodzenia na egzaminie:tak:

reklama
a tu znowu pustki.....nic ja mykam do męzusia
dobranoc

wróciłam:-):-)
Royanna witaj:-) ja Ci powiem,że dla mnie właśnie córcię to bardzo łatwo bo mam dwie:-):-)
Anufifi ładnie to tak za plecami?:-p:-p:-):-)
Sylwia wyśmiała i znikła hehe:-p:-p:-):-)
Kinga wszytkie się doczekamy:-):-)
a ja kawusie wypiłam, ciacha pojadłam:-)pazurki zrobiłam:-)
porzadek na kompie u rodziców przy okazji też, na kolację się nawet załapałam:-):-) i przyjechałam doma:-)

Beti a ja zrobiłam Twoje ciasteczka,ale trochę mi się więcej cukru sypnęło i wyszły słodkie że masakra! :-) Ale to już moja wina :tak: A ogólnie bardzo smaczne. Dzięki!

Czarodziejko właśnie powodzenia na egzaminie! A swoją drogą - co studiujesz?:-)

royanna Witaj :) My z M też chcielibyśmy córeczkę, ale w sumie to już staramy się po prostu na dzidzię :tak:

Ostatnia edycja:
hehe Pyszczek w końcu to słodkie ciasteczka:-):-):-)ja za pierwszym razem jak je robiłam to je trochę za bardzo zarumieniłam:-D:-D, włączyłam termoobieg, nastawiłam 20min i poszłam:-):-)wyszły baaardzo brązowiutkie hehe:-):-):-)
super ,że smakowały:-):-)

Beti... nie zniknelam ..tylko dopiero sie wyrobilam ze wszystkim:tak::-pna 28 dodaj mnei jak inne dziewczyny:wściekła/y::-D
Czarodziejka.. daj znac jak po egzaminie!!!!!!!:sorry:Trzymam kciuki:sorry2:
Pyszczek ..tos sie zaslodzila:-)
Royanna.. witaj i powodzenia;-)
Kinga.. przepraszam ze tak pozno ale witaj w gronie:zawstydzona/y:;-)

Dziewczyny czy ja dobrze czytałam na 28 dni, że konto jest płatne?? Tzn chyba przez pierwsze 30 dni nie, ale potem....Mam rację?

Bei, Sylwia heheh nasłodziłam że szok, ale jak Mężulek niedługo wróci to będzie zadowolony, bo lubi słodkie :-D:tak:

Ostatnia edycja:
Pyszczek... dokladnie.. potem mozesz pisac wszedzie ..tylko juz nic nie zaznaczysz na wykresie:tak:.Ale moim zdaniem warto zplacic.. :tak: jest opcja 3 miesiace .. ja tak robie:-) a po pierwszej wplacie masz potem rabat:)

reklama
Sylwia no tak bo wszystko w jednym miejscu zebrane i nie trzeba zapisywac na karteluszkach :-D ja do tej pory miałam taką książeczkę - na każdej stronie była tabelka do tworzenia wykresu - podobna jak na 28 dni, ale już mi sie puste kartki skończyły i trzeba sobie inaczej radzić :tak:

Kurcze, cały czas zapominam cos dopisać i muszę edytować ;-)
To może i ja się skuszę na konto na 28 dni :-)

Do góry