reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

nieeee, wiecie co tyle się napisałam, a tu neta brak i zjadło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
przeważnie jak się długo zastanawia, to szybko kopiuje, żeby nei stracić co napisałam, a dziś...sruuuu i wcięło szybko:wściekła/y::wściekła/y:
więc teraz w skrócie
Anufifi takiej to dobrze:-):-), ja dziś obiadek muszę zrobić, ale laski obiorą ziemniaczki, mężulo zrobi surówkę :-)podział musi być:-):-)
Sylwia ja to właśnie nei pamiętam czy mi się dziś coś śniło:-), wiem że w nocy myślałam, że mojego wykopie z łóżka tak chrapał:wściekła/y::wściekła/
ale korki do uszu włożyłam i zasnęłam:-)
ale swoim snem to się pochwal kochana:-):-):-)

reklama
Sylwia a jak mam Cię tam znaleźć?:-)tymczasem kochana do później :-)
Anufifi dopiero teraz zobaczyłam komenta:-)pierwszego:-)

ja mojego po raz drugi wywalam do lekarza, raz był dostał tabsy i krople,pomagało dopóki się nie skończyło i teraz znowu:wściekła/y: to wina przegrody, tak powiedział lekarz
wyślemy ich razem na przestawienie:-)

Cześć Dziewczyny!
Ja dzisiaj popołudniowo........;-)
Anufifi Twoje studia musiały być szalenie ciekawe, to super że lubisz swoją pracę, kazdy by tak chciał,hmmm....ciekawe czy ja będę lubić swój zawód..:-)
Beti pozwoliłam sobie zapisać Twój przepis na ciasteczka, mam nadzieję że mogę ;-) Bo tak mi smaku narobiłaś :-)
Czarodziejka ja też mam czasem podobne sny....heh :-D
Jarzebinko jak tam samopoczucie w pierwszych dniach świadomości o "stanie błogosławionym"? Masz jakies objawy??

Pozdrówki dla wszystkich dziewczyn!
oraz Witam Stokroteczkę :-)

Wiecie Dziewczyny, moja siostra cioteczna może już dziś urodzi synka, a jeszcze dwa dni temu szykowała się na cesarkę, bo jest już kilka dni po terminie, a mały siedział na pupie zwrócony przodem do niej (tak wykazywało usg), a wczoraj w nocy dostała takich bóli że o mało nie zemdlała i okazało się że mały przekręcił się i jest już główką w dół, no i siostra ma już rozwarcie, więc pewnie lada moment a zostanę po raz kolejny ciocią :-) Jak sobie pomyślę o tych dolegliwościach na końcówce ciąży (siostra śpi od tygodnia na siedzącao bo inaczej nie może, a przy pierwszym dziecku tak nie miała), albo o porodzie.........eh....łapię stracha ;-)

witam witam juz obiad mi sie gotuje to zagladam troche do was,beti kochana zawsze chudlam w ciazy pare kilo a potem przybieralam na wadze,anufifi to fajne mialas studia musisz koniecznie wybrac sie po dyplom to odwiedzisz nasze kolezanki z forum,agnieszka ciesze sie ze jest eszystko dobrze z toba i dzidziusiem,juz moge sobie wyobrazic jakie mialas uczucie jak widzialas w brzuszku dzidzie sie poruszac..dbaj o siebie i odpoczywaj tak jak lekarz mowil..jarzebinko jak samopoczucie?

reklama
Do góry