reklama
Katja.
Fanka BB :)
No tak. Moj przyjaciel gin tak mowil, na szkole naturalnego planowania rodziny przed slubem pani tez ze przed owulacja raz i stop, bo jak sie "poprawia" to juz chlopiec. Zobaczymy - nie spieszy mi sie aby w tym cyklu juz bylo wiec Sprawdze ... my dopiero od tego msca zaczynamy wiec na spokojnieMaziajka to to dziela
Katja w sensie tylko raz seksik i koniec?
Cześć dziewczyny mam pytanie odnośnie brania suplementów pamiętam, ze lepiej nie łączyć wszystkiego razem - czy wiecie jak najlepiej to rodzielić?staram się o córkę i mam wapń,magnez,wit c,kwas foliowy,witb6.
a odnośnie osłabiania plemników to kiedy przed staraniami najlepiej je osłabić?wystarczy godzina,dwie?
a odnośnie osłabiania plemników to kiedy przed staraniami najlepiej je osłabić?wystarczy godzina,dwie?
Millo
Fanka BB :)
Katija 1 raz slysze taka teorię dlatego pytamNiby czemu tak jest?nie potrafie tego logicznie wytlumaczyc sobie
My mielismy raz i chlopak heh
Aga Wy od pozytywnego ?o siet to zas wychodzi ze w owulke dziewczynka.Co to robic?Co tu robic?Jak zyc?
My mielismy raz i chlopak heh
Aga Wy od pozytywnego ?o siet to zas wychodzi ze w owulke dziewczynka.Co to robic?Co tu robic?Jak zyc?
Te wszystkie teorie sa zabawne nic poza tym:-) gdyby to takie latwe bylo to kazdy by sobie zaplanowal co chce i tyle
Ajlajk nie znam sie na oslabianiu ja nie oslabiam moj maz pracuje w ciple wiec pewnie i tak ma wystarczajaco oslabione
Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom
Ajlajk nie znam sie na oslabianiu ja nie oslabiam moj maz pracuje w ciple wiec pewnie i tak ma wystarczajaco oslabione
Ja zrobilam wlasnie test owu i juz duzo slabsza kreska ..nie robilam niestety testow wczoraj ani wczesniej ...wiec podejrzewam ze pik musial byc wczoraj wieczorem a dzis rano
jeszcze duzo hormonu bylo bo druga kreska dosc wyrazna prawie podobna ...a teraz juz blada krecha.Podejrzewam ze owu bedzie jutro.Szkoda ze nie testowalam wczesniej :-( .
jeszcze duzo hormonu bylo bo druga kreska dosc wyrazna prawie podobna ...a teraz juz blada krecha.Podejrzewam ze owu bedzie jutro.Szkoda ze nie testowalam wczesniej :-( .
reklama
To ze pewnoscie nie mam dalej czy owu bedzie czy nie swiruje juz.
Podziel się: