reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maziajko no to express:)to musi byc radosc:)Bardzo,bardzo sie ciesze:)po tym co sie natrudzilas to musi byc kobitka,nie ma bata:)

A u nas dzis 13 dc.Modle sie by dwie kreseczki pojawily sie w nd na owu test bo dzis chcemy wieczorem ost raz.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak myslalam zeby dzis ostatni bo jak owulka bedzie w pon albo wt to akurat beda 3..4 doby to tyle chyba plemniki potrafia przetrwac?co myslisz?

Nie stresuj sie kreseczkami:*ja w poprzedniej ciazy w dzien okresu mialam negatywny a za 5 tyg dowiedzialam sie ze ciazy jestem:)

Maziajka Gratuluję jeszcze raz!! Nie ważne jakie są kreski ciemne..kochana ja z synkiem dwie ciemne kreski zobaczyłam w 12tyg. Do 8tyg to bledziochy były. Wróć się parę stron to zobaczysz jakie w tym moim cyklu były :) też nie było dwóch identycznych...Ciesz sie ciaza:) Mnie martwi ze objawow nie mam :/ nawet piersi nie bolą,ledwo co są wrażliwe. Trochę mnie czasem mdli od rana do południa i tyle. I bóle jajnika,brzucha cały czas. Oczywiście już myślę ze coś jest nie tak..A gdzie do 12 lipca

millo no nie wiem ja w zeszlym miesiacu mialam jakies 2.5 dnia przerwy i nie zaciazylam mozesz sprobowac ja raczej nie wierze w ten odstep wiec mna sie nie sugeruj i rob jak uwazasz.Wg mnie wazniejszym kryterium jest srodowisko w pochwie itp.

Airfix dziekuje serce mi podpowiada zeby sie nie stresowac kreskami ale rozum jednak zreszta sama wiesz:p A w pierwszej ciazy mialas objawy?

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka W pierwszej ciąży strasznie bolały mnie piersi, normalnie ogień był,ani się rozebrać,ani położyć. A teraz w tych kilku dniach po terminie @ były wrażliwe, a teraz już prawie nic. Jeść nie mogę, z synkiem takich hecy nie było.

Kochane kazda ciaza jest inna:)objawy przyjda predzej czy pozniej[emoji3]no panic!

Heh Maziajko ja z synem zaszlam z przerywanego seksu takze mam nadzieje ze te pare dni plemniczki zenskie poczekaja:)

Mam jeszcze pytanie.

Czy jest mozliwe ze nie bedzie w ogole momentu kiedy na tescie owu jest jasniejsza 2 kreseczka?tylko np ciagle negatywny i nagle buummm 2 krechy?Rozumiem ze wszystko jest mozliwe?haha

Maziajko bo Ty mierzysz temp.Powiedz mi od ukazania Ci sie pozytywnego testu owu ile minelo do owulacji?

Elenna dalej masz negatywne testy?

millo ja w ogole nie mialam typowego pozytywnego testu owu nie mialam ani razu 2
identycznych kresek , nie ogarniam tych testow serio:d

Airfix nie streduj sie wiem.latwo powiedziec ale wszystko bedzie ok:-)

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Millo u mnie negatywy. Dopiero w pon spodziewam pozytywnego a jak będzie to się okaże :) ja to się boję aby ten odstęp nie był za dlugi...aby plemniki przetrwały.

Do góry