reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

u mojej siostry to na bank bedzie chlopak! tak jej sie snilo i mnie sie snilo[emoji14]zreszta byle by wszystko.bylo ok !! bo ona 9.04 poronila w 5tc a w maju juz w ciazy byla nawet @ nie miala! wiec wszyscy sie bardzo stresujemy poki co wszystko ksiazkowo..,zreszta powiem Wam, ze jej poronienie tez mi sie wysnilo serio ja jestem czarownica:-(

Napisane na LG-P710 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka mi obraczka wskazywala dziewczynke a syn jest:p mi pokazuje chinski na chlopaka i teraz nie wiem haha bo juz 1 wlasnie mam tez z tego miesiaca. Dopiero w listopadzie kobitka..

Elenna to widze ze Ty juz dzialasz:)ja od dzis dopiero testy
Owu zaczne a seksik pierwszy raz jutro..a przerwe mielismy chyba z miesiac jak nie wiecej..to chyba zle:/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Millo myślisz ze chiński naprawdę się sprawdza? Moja znajoma chciała córkę i kochała się tylko wtedy gdy wskazywał kalendarz córkę i co urodziła? Synka :-)
Zreszta jest kilka wersji tych kalendarzy i różne wersje sprawdzania, ze niby skończone lata, rocznikowo albo w przeliczeniu na chiński wiek. Ja na to najmniej patrzę. Mi w czerwcu wskazuje córkę, A potem 3 msc synka. A ten w przeliczeniu na chiński wiek wskazuje mi ciągle córkę az do listopada bodajze bo dodaje mi 2 lata do wieku.

Elenna ja jeszcze nie widzialam zadnego co by mi skazywal dziewczynke teraz[emoji14]
Wlasnie zrobilam test owu i 1 kreska wiec czekam :) a jak to sie dokladnie sprawdza?do 5 min czy po 5 min? I jeszcze mialam pytanie ale zapomnialam haha

ja sobie zrobilam wlasnie z glupoty test owulacyjny i wyszedl.mi pozytywny wyrazne II kreski w tam tym cyklu tez przed @ robilam i byla druga kreska ledwo widoczna ( podobno przed @ tez jakies minimalne stezenie lh jest wyczuwalne) .Teraz dwie wyrazne wiec moze jednak dzidziol:p zobaczymy dzis 26 dc 13 dni po owu ciazowego niestety zadnego nie mam w zeszlym miesiacu za duzo sie jednych kresek naogladalam i teraz mam testowstret:p

Maziajka Ja bym testowała ;) w 11 i 12 dpo miałam juz cienie. W 13dpo było ładnie widać kreseczkę. Aczkolwiek u mnie test owulacyjny sie nie spisał :)
Ja leżę chora w domu...klimatyzacja w sklepie mnie załatwiła, ból gardła,gorączka....jesli nie bedzie spadać przed 2 dni to mam antybiotyk wziasc . Narazie radzę sobie naturalnymi sposobami i w razie gorączki paracetamol.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

airfix ja jednak wole poczekac z testowaniam z tymi testami za bardzo to przezywam ! jutro ma byc @ jak nie bedzie do pt to zatestuje wlasnie w pt. Jeden cykl schizowy mi w zupelnosci wystarczy!

a co do przeziebienia zrob sobie herbate z malinami imbirem miodem i cytryna do tego rosol z duza iloscia czosnku i pietruszki powinno byc lepiej!

reklama
Maziajka♡ brzmi dobrze!ja czuje jakies dobre wibracje:)

Powiedzcie mi czemu najlepiej testowac o 10 i 17?

Jak to z tymi truskawkami i dieta?bo w necie jest napisane ze truskawki alkalizuja a nie zakwaszaja ph..?

Do góry