reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Milla super podejscie:) Ja też chciałam teraz kupić baby compa i faktycznie jest tam coś zupełnie innego niż mówi teoria Shetlesa:) ja w końcu kupiłam Cyclotest Baby żeby pomóc sobie w wyliczeniu dni plodnych, można też go używać jako antykoncepcji . Ja zamierzam po zajsciu w ciaze jednak go sprzedac:) i wtedy może faktycznie skuszę się na baby compa

reklama
Hej coraz gorzej czuje sie w tej ciąży i mdłości cycki bola jak bym miala zapalenie tez was tak dlugo bolaly ? Perfum nie moge bo bardziej mdli Sennosc okropna 3 dzien sie zbieram zeby posprztac lenia mam i czuje sie jak bym byla chora jak bym miala stan podgoraczkowy chodze jak cma matko kiedy to minie :oo2:

Ostatnia edycja:
Milla super podejście :) nie wiedziałam nawet, że Bekhamowie in-vitro mieli ;) nigdy się nie dowiemy jaka sprawdzalność jest planowania. Raczej robimy to dla nas samych.

Anuffi takie maluszki są urocze :) ciekawa jestem jaki będzie mój maluch.

Airfix może chodzi o to, że przy staraniu w owulację zanim plemniki dojdą już jest ileś czasu po? U mnie 1,5 dnia przed owu i jest synek.

Magda dasz radę :) ja też cierpiałam. Spanie, nudności, nie mogłam znieść niektórych zapachów i jeszcze te upały. Mi teraz po pierwszym trymestrze przeszło a z córką w 16 tygodniu dopiero.

Milla to ja nie wiedziałam ze beckahamy mają córkę z in vitro. Dla mnie już przesadza az tak ingerować w tą plec. Tym bardziej ze ostatnio w dzień dobry TVN mówili o tym ze dopiero po zaplodnionych komórkach można określić płeć w 100% a nie po plemniku.
Naprawdę trzeba doceniać to co się ma i ze dzieci zdrowe. Tyle osób ma problemy aby mieć swoje potomstwo w dzisiejszych czasach. W sumie najgorsza jest ta presja otoczenia i bliskich ale to trzeba zmienić. Przecież wcale nie kazdy musi marzyc o parce. U mnie aż 4 moje dobre koleżanki mają po 2 synkow i sa zadowolone ☺ dzięki za bloga Karoliny. Też z chęcią poczytam. A wszystkim brzuszkom życze zdrowia i aby maluszki zdrowo rosły. U mnie wirus przeziębienia w domu panuje. Oby młody się nie zarazil do tej pory tylko raz miał katar, nigdy nie bral antybiotyku więc tak o niego się boję

No właśnie i pewnie też sobie syna zazyczyla. Z taką kasą to można mieć wszystko. Nawet dzieci z wymarzoną płcią. W Polsce to nieetyczne I nielegalne. Przynajmniej oficjalnie. Anufifi Ty też czekasz na 3 chłopca?w którym jesteś tyg? Imię wybrane?

Moi znajomi mają drugie z in vitro chcieli 2 córkę i mają, ale mają również ogromną kasę. Normalnie dzieci mogą mieć ale mąż w ciągłych wyjazdach bo jest sportowcem i chyba przez to albo fizjoterapeuta mu nie pozwolił. Bo kochać np. może się tylko jak wyrażą zgodę jego terapeuci i fizjoterapeuci inni odpowiedzialni za jego formę. Dla mnie masakra. Chipsy to chłopak nie wiem czy kiedykolwiek jadł.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

Milla kończę właśnie w.sobote 35 Tydzien. Będzie trzeci synuś a imię Krzys wybrali bracia;) nie mogę się już Doczekać. Dziubasek chyba też bo już bardzo nisko jest i mu się śpieszy. Ale lepiej niech jeszcze z 2 tygodnie poczeka

Moi znajomi mają drugie z in vitro chcieli 2 córkę i mają, ale mają również ogromną kasę. Normalnie dzieci mogą mieć ale mąż w ciągłych wyjazdach bo jest sportowcem i chyba przez to albo fizjoterapeuta mu nie pozwolił. Bo kochać np. może się tylko jak wyrażą zgodę jego terapeuci i fizjoterapeuci inni odpowiedzialni za jego formę. Dla mnie masakra. Chipsy to chłopak nie wiem czy kiedykolwiek jadł.

Aga nie zartuj ? OMG aż nie chce się wierzyć. W Polscie właśnie to nielegalne i nieetyczne, ale też słyszałam, że przy in vitro czasem można zasugerować płeć jaką się chce.

reklama
Współczuję tylko jego żonie. Jest bardzo nieszczęśliwa ale nie ma nic do gadania.

Do góry