reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Oby po 1.5 roku staran a co najlepsze jak uda sie po iui wypanie termin pod koniec wrzesnia moj maz ma wtedy urodziny dlugo czekam na te dwie kreski

reklama
Elisse maly pije kidabion wzbogacony w witaminy ADE i C ale teraz chce mu wprowadzic olej lniany bardziej bogaty w kwasy do tego zawiera omega 6 musi byc rownowaga pomiedzy tymi kwasami, witamina D tez duzo pomaga, podaje mu podwojna dawke.

Dziewczyny trzymam kciuki oby kazdej z Was sie udalo:-)

Airfix dobrze ze juz wiesz co konkretnie Ci dolega juz tak niewiele pozostalo do kwietnia

Airfix laparoskopia sie nie odbyła, bo dostałam gorączki i byłam przeziębiona.. Dokładnie to poszłam do szpitala, wsadzili mi wenflon, zrobili lewatywe, przespałam jedna noc a rano sie okazało że mam goraczke... Doszłam do wniosku, że to jakiś znak chyba i odpuściłam totalnie. Myślę że do starań wróce za około 1,5 roku.

Paulina może akurat potrzebujecie chwili oddechu od tego wszystkiego.

Magic ja też właśnie chcę olej lniany kupić.

Ja w piątek byłam w szpitalu na badaniach i mały Piotruś waży już 700 gram :). Jest zdrowy. Okazało się, że szyjka mi się trochę skróciła i mam rozwarcie na opuszek, więc trzeba trochę przystopować.

Elisse ale Ci zazdroszczę synka :) Ja bardzo bym chciała, a mój mąż to już wogóle. Jestem w 11 tygodniu ciąży i jeszcze nie wiem co tam się ukrywa. Mam już dwie córki. Czy planowałaś synka. Współżyłaś w owulację?

Paulina może akurat potrzebujecie chwili oddechu od tego wszystkiego.

Magic ja też właśnie chcę olej lniany kupić.

Ja w piątek byłam w szpitalu na badaniach i mały Piotruś waży już 700 gram :). Jest zdrowy. Okazało się, że szyjka mi się trochę skróciła i mam rozwarcie na opuszek, więc trzeba trochę przystopować.

Elisse to już duży chłopak :-)faktycznie musisz przystopować, ja jutro mam wizytę to już połówkowe. Nie mogę się doczekać aż zobaczę mojego skarba, często daje o sobie znać, a ten czas tak szybko leci. Mi zaczęła gromadzić się woda w organizmie dlatego waga skoczyła:szok:mam nadzieje że troche przystopuje bo bede olbrzymia pod koniec ciąży z pierwszym synkiem tyłam 2 kg na dzień tuż przed porodem- sama woda mam nadzieję, że jednak tym razem będzie inaczej.

Aga jeszcze tydzień i już będzie wiadomo kto u Ciebie zamieszkał jak masz dobrego lekarza ze sprzętem i doświadczeniem raczej się nie pomyli jak chłopak to będzie chłopak, zresztą na forum teraz dominują chłopcy więc może Ci się udało, trzymam kciuki:-)

Magic 4 stycznia mam wizytę i lekarka powiedziała że już powinnam wtedy wiedzieć. Martwię się jedynie tym że mnie nie zapisała na połówkowe tylko coś tam wspomniała o nich, a widzę i czytam to na 12-14 tydzień ciąży dziewczyny już zapisane.

Aga30 ja też mam wizytę 4 stycznia :) połówkowe to chyba koło 20 tygodnia. Na prenatalne chyba się oddzielnie zapisuje. Kto wie, może też chłopczyk jest ;) my w chłopca celowaliśmy, chociaż tak nie do końca w owulację.

Magic to dużo wody organizm zatrzymuje. Ja w pierwszej ciąży +9. Teraz pewnie trochę więcej będzie. Teraz mam ponad 6 kg.

reklama
Aga30 ja też mam wizytę 4 stycznia :) połówkowe to chyba koło 20 tygodnia. Na prenatalne chyba się oddzielnie zapisuje. Kto wie, może też chłopczyk jest ;) my w chłopca celowaliśmy, chociaż tak nie do końca w owulację.

Magic to dużo wody organizm zatrzymuje. Ja w pierwszej ciąży +9. Teraz pewnie trochę więcej będzie. Teraz mam ponad 6 kg.

Elisse oszczędzaj się...nasz waży już 1400gram i kopie tak że już boli...ja mam +8kg mam nadzieję że max dojdę do 15...fizycznie czuję się ok, ale psychicznie to już masakra...

Do góry