reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Aga30+ mi sie udalo w 3.... a w kwietniu poronilam:( Pewnie przez progesteron bo jak zrobilam badania to mam mega niski i teraz bede brac 2 cykl lutke 2xdziennie, plus polowke norprolacu na prl. Teraz to bedzie nasz 3 cs po poronieniu no i na lekach, wczoraj bylam u gina i mowi ze sa 2 pecherzyki jeden 20mm drugi 16mm no i dzialamy....u mnie dochodzi stres bo nigdy zadnych lekow na nic nie bralam i mnie to bardzo stresuje bo sie boje czy sie uda a dodatkowo poronienie sprawia ze schizuje:( Mam nadzieje ze teraz juz bedzie ok i ze sie uda, bo skonczylam 30 lat, wszyscy znajomi maja dzieci (to tez mnie stresuje), jestesmy po slubie rok a tu cisza...no ale jak wtedy sie udalo zajsc to teraz tez musi:)

reklama
migduch jak raz załapało to drugi raz też załapie. Też jestem po 30 ale to będzie moje 3 dziecko. Mam dwie 11 i 9 letnią córeczkę. Mąż pragnie mieć syna. Zobaczymy co to będzie.

Hej dziewczyny ratujcie!!
Jestem w 21 dniu cyklu 6 dni po owu i od dwóch dni boli mnie brzuch i plecy jakbym miała dostać okresu. Sikam non stop, boli mnie głowa ciągle i jestem mega zmęczona ale spaćnie mogę wcale. Temp nie mierze nawet termometru nie mam ech:-/ ten brzuch jakis dziwny, wzdety i jak sie przychylam to jakby mi cos tam na dole przeszkadzalo:-/ boje się ze to może jakaś torbiel jajnika:-/ co myslicie?

Aga gratuluje ci z całego serca oby był ten wymarzony syn:-)

Ostatnia edycja:
92Tynka92 mnie też głowa tak pobolewa i brzuch też mam wzdęty wogole jestem Opuchnięta to co opisujesz u mnie wskazuję ciążę. Myślę że u Ciebie może być podobnie. Zaczekaj z testowaniem do okresu mi dopiero 4 dni po miesiaczce pokazały się dwie słabe kreseczki. Robiłam test dzień po i nic nie wskazał dopiero w czoraj.

Mnie osobiście nic a nic nie boli. Tylko czuję się opuchnieta i brzuch wzdęty mam. Na początku myślałam że sobie przytyłam :)bo ostatnio mam większy apetyt ;) piersi też większe ale nie bolą może bardziej wrażliwsze i tyle gdyby nie test to bym w życiu nie powiedziała że to ciąża.

U mnie tez apetyt wiekszy i piersi wrażliwe i bola ale tragedii jeszcze nie ma. Dziś juz mnie podbrzusze nie boli ale środa i czwartek to calutki dzień raz mocniej raz słabiej ale bolalo cały czas. Takie sciaskajaco- kłujący ból:-/ a w sobotę miałam gigantyczna owulację myslalam ze mi prawy jajnik rozerwie:-/

reklama
Aga 30+ gratulacje mysle ze moglas trafic z plcia bo teraz wysyp chlopcow gdzie slysze to chlopiec u mojego gin tez babeczki z chlopcami.

Tynka mocno zaciskam &&&& i nie puszczam, ja tez mialam bardzo wzdety brzuch (sprawka progesteronu) a jak mialam owu to byl silny bol podbrzusza takze mysle ze moglo Ci sie udac

Do góry