Elenaa
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny :-) kiedyś już podczytywałam ten baaardzo długi wątek, ale nie doszłam dokońca ;-) w każdym bądź razie za około 6 miesięcy będziemy planować rodzeństwo dla naszego 5miesięcznego synka. Sama nie wiem czy wierzę w planowanie płci? może tylko w zwiększenie szans na jakąś konkretną płeć, ale i tak ostatecznie decyduje Bóg jakiego dzieciaczka nam ześle. Najważniejsze aby zdrowe :-) dziś zrobiłam z ciekawości badania i mam:
wapń 2,43 (2,09 - 2,54)
magnez 0,88 (0,66-1,07)
sód 141 (136-146)
potas 4,63 (3,60-5,60).
Ciągle karmie piersią, okres jeszcze nie wrócił (ciekawe kiedy wróci). Obecnie jestem na diecie bez nabiału, bo mały miał krostki i sprawdzamy czy to nie jest alergia na nabiał (wydaje mi się, że nie, bo dietę mam 4 tygodnie, a krostki wciąż są-mało widoczne a wyczuwalne pod palcami).
Czytałam, że przy staraniach o córkę, magnez i wapń mają być większe, a sód i potas niższe. Jak obnizyć zatem sód i potas?
starała się któraś z Was o córkę karmiąc jeszcze piersią?
Dziękuje za odpowiedzi ;-)
wapń 2,43 (2,09 - 2,54)
magnez 0,88 (0,66-1,07)
sód 141 (136-146)
potas 4,63 (3,60-5,60).
Ciągle karmie piersią, okres jeszcze nie wrócił (ciekawe kiedy wróci). Obecnie jestem na diecie bez nabiału, bo mały miał krostki i sprawdzamy czy to nie jest alergia na nabiał (wydaje mi się, że nie, bo dietę mam 4 tygodnie, a krostki wciąż są-mało widoczne a wyczuwalne pod palcami).
Czytałam, że przy staraniach o córkę, magnez i wapń mają być większe, a sód i potas niższe. Jak obnizyć zatem sód i potas?
starała się któraś z Was o córkę karmiąc jeszcze piersią?
Dziękuje za odpowiedzi ;-)