reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny co do mdłości raczej cięzko znaleźć jakąs radę każdemu pomaga co innego. Są nawet specjalne opaski na mdłości. U mnie jak jadłam mało i często to było ok

Pannamyszka jeszcze troszke i nuba będziemy podglągać. Mój też ma wakacje i czasami nie ma chwili oddechu, też mi się nieraz chce spać na końcówce a nie ma kiedy

reklama
Pannamyszka jeszcze troszke i nuba będziemy podglągać. Mój też ma wakacje i czasami nie ma chwili oddechu, też mi się nieraz chce spać na końcówce a nie ma kiedy

Haha, no 25.08 mam prenatalne, ale ja jestem na prawdę przekonana że będzie synek....to takie.....naturalne? Nie wiem jak to opisać, ale jest faaaaajnie :tak:

Ale mi się z rana zachciało grysiku......!!!! i sobie zrobiłam, i zjadłam michę z gruszką, i teraz siedzę i się ciesze jak mysz do sera bo takie pyyycha było!

Panna Myszka mnie też zaczynają pomału mdłości się rozkręcać :/ muszę zawczasu zainterweniować. Przy dzieciach zawsze jest gorzej. A objawy owsików to rozdrażnienie, takiej histerii to ja nigdy nie widziałam. No i wieczorem przy kładzeniu spać owsiki przy odbycie były, bo składały jaja.

Panna Myszka mnie też zaczynają pomału mdłości się rozkręcać :/ muszę zawczasu zainterweniować. Przy dzieciach zawsze jest gorzej. A objawy owsików to rozdrażnienie, takiej histerii to ja nigdy nie widziałam. No i wieczorem przy kładzeniu spać owsiki przy odbycie były, bo składały jaja.

No własnie, jak rano zjadłam ten grysik (kaszę manną na mleku) tak do teraz mam mdłości. I nic zjeść nie mogę. Ja nie wiem skąd te +2kg mi się wzięło....

Dzien dobry kobitki,

Troszkę nie odzywalam si gdyż samopoczucie nie pozwala mi na wiele. 29.07 byłam u lekarza i robił mi usg potwierdził 6 tygodniową ciążę. Serducha jeszcze nie było widać, a na kolejną wizytę mam termin 19.08.
Czuję się bardzo słabo, brak siły na nic.. zero apetytu, rano na siłe małe sniadanie, obiad 1/2 porcji. Senność i wrażenie osłabienia,staram się leżec ale mam dość łóżka:) Najgorsze są noce, zimne poty i ogolnie mi zimno ciągle. Wstępny termin mam na 28.03.2016 :)
Jak sobie radzicie z dolegliwościami?
Kawę, słodycze i wędliny musiałam odstawić jak nigdy, przewrażliwienie na zapachy.

Martwie się jak tą sytuacje w pracy rozwiązać czy być ok i mowić o ciązy pod koniec sierpnia, czy nie. Jeśli powiem to jest duża szansa ze dyrekcja nie podpisze ze mna umowy na zastępstwo na kolejny rok szkolny a na początku września będę w 11 tygodniu czyli prawo mnie jeszcze nie chroni.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki.
Wpadłam powiedzieć ze nici w tym cyklu. Smutno mi. Dużo wskazywało ze może być dobrze a tu jednak zonk. Następna próba nie wiem kiedy. M przyjedzie we wrześniu napewno ale czy akurat wtedy kiedy trzeba.... :(

Do góry