reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ellis ale super. Gratulacje. To na kiedy termin? Kiedy cykl ci się zaczął? Pisz bo ja już doczekać się nie mogę testowania :) u mnie jeszcze 4 dni

Mi cykl zaczął się 23 czerwca i jestem w 5t2d ciąży. Termin mam na 26 marca. A o ciąży wiem 1,5 tygodnia. Tylko nie dowierzałam i wczoraj odebrałam wyniki bety ;) 4 dni szybko miną. Mi w tej ciąży w 11 dniu po wychodził negatyw. Potem dzień po terminie @ robiłam i wyszła słaba kreseczka. Trzymam kciuki za 4 dni.

Mi cykl zaczął się 23 czerwca i jestem w 5t2d ciąży. Termin mam na 26 marca. A o ciąży wiem 1,5 tygodnia. Tylko nie dowierzałam i wczoraj odebrałam wyniki bety ;) 4 dni szybko miną. Mi w tej ciąży w 11 dniu po wychodził negatyw. Potem dzień po terminie @ robiłam i wyszła słaba kreseczka. Trzymam kciuki za 4 dni.

Elisse gratulacje ogromne iwitaj wśród marcóweczek!!! Gratulacje! Ja mam termin na 6.03 :tak::-D
A ostatni pisałaś że nie ma szans na ciążę, że 99% plemników się nie nadaje, że czekasz na cud....tak jak pisałam wtedy - cuda się zdarzają!!!!
Ależ się posypało ciążówek <3

Btw. Ja umieram, mdłości gigant, już nie wiem co mam robić ze sobą. Pracować trzeba, synek w domu bo wakacje, marzę o tym żeby się przespać choćby godzinę....

Ostatnia edycja:
Elisse jeju ogromne gratulacje jupiii:-) Mowilam Ci wszystko jest mozliwe. To ktora nastepna testuje? Elisse a tak propo ja mam synka 1miesiac starszego od Twojej coreczki oby teraz udalo nam sie ale na odwrot:-) Ty chlopca a ja dziewczynke rowniez miesiac roznicy;-)

Ostatnia edycja:
Panna Myszka do tej pory narzekałam na brak objawów. To mam teraz za swoje. Nudności jak na razie nie mam. Im dłużej ich nie mam, tym lepiej. Za to jestem potwornie zmęczona i słaba. Boję się, że zasłabnę na ulicy. Nic nie pomaga na mdłości?

Magic to teraz trzeba zrobić wymianę ;)

Airfix dziękuję i trzymam kciuki za Ciebie.

Maran-atha nudnej niestety to ja nie mam, ponieważ moja córka przyniosła z pływalni owsiki :/ prania i prasowania miałam tyle, że 4 pralki dziennie robiłam.

Już nie mogę się doczekać pierwszej wizyty. A to jeszcze dwa tygodnie czekania. Potem jadę do teściów, to nie będę musiała sprzątać i gotować :D

Elisse gratuluję z całego serca, nudnej i spokojnej ciąży Ci życzę super wiadomość a widzisz jak jednak lekarze mogą się mylić

reklama
Panna Myszka do tej pory narzekałam na brak objawów. To mam teraz za swoje. Nudności jak na razie nie mam. Im dłużej ich nie mam, tym lepiej. Za to jestem potwornie zmęczona i słaba. Boję się, że zasłabnę na ulicy. Nic nie pomaga na mdłości?

Wiesz co, ja teraz dużo więcej pracuje, są wakacje i mam jeszcze synka w domu..pewnie gdybym normalnie koło 13 mogła się położyć na drzemkę to czułabym się o wiele lepiej....ale nie ma jak.
Miała córa jakies konkretne objawy owsików?

Do góry