reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Male liski, wrzucę na zamknięty. Albo prześlę Tobie link, bo mam na koncie googla. Fifciu też budzi się często. 5-6 minimum. Zazwyczaj o 3 nad ranem ma oczy jak pięć Złotych. :-D A przed 5 to nie ma bata, żeby spał u siebie. U nas w łóżku zasypia w sekundę. Cwaniak mały.

reklama
Ale tu cisza...myślałam że coś poczytam, a tu raptem 2 posty...
Dołka mam, dłuży mi się bardzo ten ostatni cykl....ehhhheee....

PannaMyszka ja to sie czerwca nie moge doczekać :p a gdzie tam do 22 czerwca..kawał czasu...;) Juz bym chciała miec to wszystko za sobą i zacząć staranka i znów to oczekiwanie na test ;)

AirFix no ja zaczynam cykl 6 czerwca :-D więc to zawsze 2 tygodnie mniej niż Ty :p ale testować pewnie będę pod koniec czerwca....
Właśnie teraz mi syn walnął pogadanke że w zasadzie to on chce i siostrę i brata na raz :eek::eek: mimo że nic przy nim nie mówimy o staraniach i rodzeństwie, to sam się dopomina bo mówi że mu smutno samemu :-(

PannaMyszka Moj się burzy jak mówie o siostrze, on chce brata :) A tak w ogole najlepiej dwoje :) tzn ja mam leki jeszcze w domu po ktorych mam dwa pecherzyki i moglyby byc blizniaki, ale ja nie wiem czy bym dała rade....Na razie stwierdzilam ze ich nie wezme, a lekarzowi nie powiem ze nie biore ;) Jesli sie nie uda do sierpnia to we wrzesniu wezme :)

PannaMyszka Moj się burzy jak mówie o siostrze, on chce brata :) A tak w ogole najlepiej dwoje :) tzn ja mam leki jeszcze w domu po ktorych mam dwa pecherzyki i moglyby byc blizniaki, ale ja nie wiem czy bym dała rade....Na razie stwierdzilam ze ich nie wezme, a lekarzowi nie powiem ze nie biore ;) Jesli sie nie uda do sierpnia to we wrzesniu wezme :)

Oooo...a ja bym chciała bliźniaki..na początku byłoby pewnie ciężko, ale potem jak wesoło...
Miałam ostatnio klientkę z 14-sty dniowymi bliźniakami które karmiła piersią :-):-) mega mi się fajnie na to patrzyło

Kate - cieszę się, że wszystko dobrze z Malutkim :-) mam nadzieję, że już niedługo samopoczucie Ci się poprawi i będziesz w pełni cieszyła się ciążą &&&

Airfix, PannaMyszka - ja jestem od kilku cykli na tym etapie na który Wy czekacie ... wcale nie jest tak fajnie, jakby się mogło wydawać - szczególnie jak kolejny raz się nie udaje :-( ja do tej pory miałam tylko jedną okazję do testowania, bo okres mi się przesunął, a poza tym za każdym razem porażka :-( dziś @ przyszła (wcześniej o kilka dni, bo owulację miałam w 9 dniu cyklu), więc zaczynam kolejny cykl. Niedługo będziemy wszystkie razem się starać :-)

PannaMyszka - ja też chciałabym mieć bliźniaki :-)

reklama
Katriina ehhh...przesyłam pozytywne fluidy, na pewno razem wszystkie 3 zajdziemy :-D:-D:-D
Z synem zaszłam w pierwszym cyklu staraniowym, więc teraz jakby mi się nie udawało już któryś miesiąc to pewnie bymfiksowała :-( ale ja niecierpliwa jestem, lubię mieć wszystko teraz już :-) you know what i mean ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry