reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Male liski, wrzucę na zamknięty. Albo prześlę Tobie link, bo mam na koncie googla. Fifciu też budzi się często. 5-6 minimum. Zazwyczaj o 3 nad ranem ma oczy jak pięć Złotych. :-D A przed 5 to nie ma bata, żeby spał u siebie. U nas w łóżku zasypia w sekundę. Cwaniak mały.

reklama
Ale tu cisza...myślałam że coś poczytam, a tu raptem 2 posty...
Dołka mam, dłuży mi się bardzo ten ostatni cykl....ehhhheee....

PannaMyszka ja to sie czerwca nie moge doczekać :p a gdzie tam do 22 czerwca..kawał czasu...;) Juz bym chciała miec to wszystko za sobą i zacząć staranka i znów to oczekiwanie na test ;)

AirFix no ja zaczynam cykl 6 czerwca :-D więc to zawsze 2 tygodnie mniej niż Ty :p ale testować pewnie będę pod koniec czerwca....
Właśnie teraz mi syn walnął pogadanke że w zasadzie to on chce i siostrę i brata na raz :eek::eek: mimo że nic przy nim nie mówimy o staraniach i rodzeństwie, to sam się dopomina bo mówi że mu smutno samemu :-(

PannaMyszka Moj się burzy jak mówie o siostrze, on chce brata :) A tak w ogole najlepiej dwoje :) tzn ja mam leki jeszcze w domu po ktorych mam dwa pecherzyki i moglyby byc blizniaki, ale ja nie wiem czy bym dała rade....Na razie stwierdzilam ze ich nie wezme, a lekarzowi nie powiem ze nie biore ;) Jesli sie nie uda do sierpnia to we wrzesniu wezme :)

PannaMyszka Moj się burzy jak mówie o siostrze, on chce brata :) A tak w ogole najlepiej dwoje :) tzn ja mam leki jeszcze w domu po ktorych mam dwa pecherzyki i moglyby byc blizniaki, ale ja nie wiem czy bym dała rade....Na razie stwierdzilam ze ich nie wezme, a lekarzowi nie powiem ze nie biore ;) Jesli sie nie uda do sierpnia to we wrzesniu wezme :)

Oooo...a ja bym chciała bliźniaki..na początku byłoby pewnie ciężko, ale potem jak wesoło...
Miałam ostatnio klientkę z 14-sty dniowymi bliźniakami które karmiła piersią :-):-) mega mi się fajnie na to patrzyło

Kate - cieszę się, że wszystko dobrze z Malutkim :-) mam nadzieję, że już niedługo samopoczucie Ci się poprawi i będziesz w pełni cieszyła się ciążą &&&

Airfix, PannaMyszka - ja jestem od kilku cykli na tym etapie na który Wy czekacie ... wcale nie jest tak fajnie, jakby się mogło wydawać - szczególnie jak kolejny raz się nie udaje :-( ja do tej pory miałam tylko jedną okazję do testowania, bo okres mi się przesunął, a poza tym za każdym razem porażka :-( dziś @ przyszła (wcześniej o kilka dni, bo owulację miałam w 9 dniu cyklu), więc zaczynam kolejny cykl. Niedługo będziemy wszystkie razem się starać :-)

PannaMyszka - ja też chciałabym mieć bliźniaki :-)

reklama
Katriina ehhh...przesyłam pozytywne fluidy, na pewno razem wszystkie 3 zajdziemy :-D:-D:-D
Z synem zaszłam w pierwszym cyklu staraniowym, więc teraz jakby mi się nie udawało już któryś miesiąc to pewnie bymfiksowała :-( ale ja niecierpliwa jestem, lubię mieć wszystko teraz już :-) you know what i mean ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry