reklama
maggie2205
Fan(ka)
Cocinella trzymam mocno kciuki za Ciebie za pomyślność i spełnienie marzenia.
Maran szkoda że nie udało się podejrzeć nic ale może czas szybko przeleci do połówkowego i dowiesz się co do płci, trzymam kciuki za synusia
Za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&& w kolorze różowym albo niebieskim
Matik, Małe liski jak u Was ?
Dzisiaj urodziła moja koleżanka z terminem taki jak Wasz, także czekam na Wasze córeczki :-)
Maran szkoda że nie udało się podejrzeć nic ale może czas szybko przeleci do połówkowego i dowiesz się co do płci, trzymam kciuki za synusia
Za wszystkie staraczki &&&&&&&&&&&&&& w kolorze różowym albo niebieskim
Matik, Małe liski jak u Was ?
Dzisiaj urodziła moja koleżanka z terminem taki jak Wasz, także czekam na Wasze córeczki :-)
92Tynka92
Fanka BB :)
Hej dziewczyny:-) w szoku jestem jak czytam ile suplementów i w jakich dawkach musicie zazywac żeby spełnić swoje marzenie. Kurcze strasznie trudne mi się to wydaje. A ja myslalam ze w staraniach na określona płeć dziecka najważniejsza jest odległość od owulacji a tu zooonk... Mam nadzieje ze do jesieni znaczne się orientować co, jak i w jakiej dawce przyjmować żeby zwiększyć szanse na poczęcie chłopca. Ja niestety na temat suplementów i ich dawek się narazie nie wypowiem bo w tym temacie jestem zielona. O tym kalendarzu Jonasa tez nic nie slyszalam...
Matik2012
Maggie dzięki że pytasz
Wszystko wporządku
Skurcze od 3 tyg
Dzis wizyta u Dr, Olivia jest nadal Olivią
wazy ponad 3200 ,bo nie dała rady całej dobrze zmierzyć
I powiedziała, że jak zacznę rodzic to mam do niej dzwonić
Nie mówiła juz o kolejnych wizytach
Wiec liczę, że to juz tuż , tuż
A co u Ciebie
Małe liski co tam ??
Wszystko wporządku
Skurcze od 3 tyg
Dzis wizyta u Dr, Olivia jest nadal Olivią
wazy ponad 3200 ,bo nie dała rady całej dobrze zmierzyć
I powiedziała, że jak zacznę rodzic to mam do niej dzwonić
Nie mówiła juz o kolejnych wizytach
Wiec liczę, że to juz tuż , tuż
A co u Ciebie
Małe liski co tam ??
Ostatnia edycja:
Marzycielka86
Tynka tu tez jest troche informacji na temat planowania plci :-) Dziewczyna tez planowala synka.
Od czegoś zacząć trzeba..
Od czegoś zacząć trzeba..
Dziewczyny jonasa oblicza się na podstawie tych tabel http://www.astro.uni.torun.pl/~kb/Efemerydy/ZodM1950-2050.txt
Elle87 Kochana, nie bierz wszystkiego na raz. Albo Inofem albo czysty Inozytol- nie potrzeba dwóch żeby sobie nie narobić bałaganu w hormonach. Nigdzie nie pisało żeby aż takie dawki inozytolu trzeba było brać. Skup się na sprawdzonych suplementach i dawkach - no przecież wiesz o co chodzi )) Dodaj sobie Inofem na przyklad, Castagnus i będzie dobrze Elle kiedy podchodzisz do staranek??
Marzycielka Spokojnie, nie daj się zwariować z tymi suplementami Weź kartkę na spokojnie, rozpisz sobie co trzeba brać - magnez, wapn, zurawine, kwas foliowy, b-100 complex ( ja czasem biore samo b6 -100mg ) , wit C... i do tego. np Castagnus, mozna ten Infolic i rozpisz sobie co o której i w jakiej dawce bierzesz
Matik Już co raz bliżej spotkania z córeczką A tak dla ciekawości - U Ciebie jonas sie nie sprawdził No chyba że owulacja nie była 14 sierpnia 2014, tylko 15 sierpnia bo od godziny 15.00 jest znak żeński dopiero
male liski :* Jak się czujesz?? Czy imię wybrałaś ??
Elle87 Kochana, nie bierz wszystkiego na raz. Albo Inofem albo czysty Inozytol- nie potrzeba dwóch żeby sobie nie narobić bałaganu w hormonach. Nigdzie nie pisało żeby aż takie dawki inozytolu trzeba było brać. Skup się na sprawdzonych suplementach i dawkach - no przecież wiesz o co chodzi )) Dodaj sobie Inofem na przyklad, Castagnus i będzie dobrze Elle kiedy podchodzisz do staranek??
Marzycielka Spokojnie, nie daj się zwariować z tymi suplementami Weź kartkę na spokojnie, rozpisz sobie co trzeba brać - magnez, wapn, zurawine, kwas foliowy, b-100 complex ( ja czasem biore samo b6 -100mg ) , wit C... i do tego. np Castagnus, mozna ten Infolic i rozpisz sobie co o której i w jakiej dawce bierzesz
Matik Już co raz bliżej spotkania z córeczką A tak dla ciekawości - U Ciebie jonas sie nie sprawdził No chyba że owulacja nie była 14 sierpnia 2014, tylko 15 sierpnia bo od godziny 15.00 jest znak żeński dopiero
male liski :* Jak się czujesz?? Czy imię wybrałaś ??
Ostatnia edycja:
Elle87
KochajacaMama87
Airfix dziekuje za cenne rady :-) to bedzie moje 3 podejście do staranek wiec co nie co wiem na ten temat ale dochodzą rożne nowe rzeczy tu na forum i człowiek głupieje ale zrobie tak jak mówisz pozostanę przy B 50, castagnusie i Inofemie plus reszta suplementów na dziewczynkę. Ja zaczynam starania dopiero w lipcu ale od maja ruszam z ostra dieta bo na razie czesc suplementów biorę i unikam zakazanych rzeczy. A Ty kochana chyba w czerwcu zaczynasz starania? Znów bedziemy działać razem :-) jestes juz na diecie? Jaka taktykę obierasz tym razem? Odstęp, 0+12?
Elle87 Tak, ja w czerwcu chce podejsc do 3-cich starań...uff ( choć ostatnio po głowie mi chodzi lipiec, z uwagi że wtedy będziemy sami w domu ) . Ja chciałam próbować 0+12, bo przecież czułam owulację i to bardzo mocno, ale coś się porobilo i od 3 cykli nie czuje nic- nie wiem czemu, wiec zaryzykuje i postawie na odstep 2-3 dni i wstrzemięźliwość ok 14dni chyba wyjdzie u nas. Ja na suplementach i diecie jestem od poczatku marca, po drodze infekcja ktora troche pokrzyżowała mi to, teraz kolejna..ale myśle że jakoś dam radę Na razie walcze z wysokim pH u mojego meza. Chciałabym żeby w lipcu już sie tak na 100% udało Jeszcze tylko nie wiem czy brać leki do stymulacji czy nie, biję się z myślami strasznie....Wszystko ma swoje plusy i minusy.
Matik2012
Airfix nie mam pojęcia
Ale polecam pocie infoliku czy jakoś tak ja piłam dawka to 2000mg
mój rocznik to 81 sierpień
Ale polecam pocie infoliku czy jakoś tak ja piłam dawka to 2000mg
mój rocznik to 81 sierpień
Ostatnia edycja:
reklama
Marzycielka86
Airfix tak własnie zrobilam.wypisalam wszystkie suplementy i rozpisalam :-)
Tylko zastanawiam sie czy mozna brac razem i castagnusa i inofem,skoro oba podobno reguluja cykle.To nie bedzie wybuchowa mieszanka? Nie bedzie jeden drugiemu mieszal w regulowaniu cylku?
Tylko zastanawiam sie czy mozna brac razem i castagnusa i inofem,skoro oba podobno reguluja cykle.To nie bedzie wybuchowa mieszanka? Nie bedzie jeden drugiemu mieszal w regulowaniu cylku?
Podziel się: