reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
iweet gratulacje!!! Super :-D Bardzo sie cieszę! dałas mi wiare ze marzenia sie spełniają i ze należy o nie walczyc :tak:Warto sie troche pomeczyc ale cel uswieca srodki :-)

Ostatnia edycja:
jeszcze raz dziękuje dziewczyny za kciuki. póki co boję się cieszyć i narazie jeszcze nikomu sie nie będę chwaliła. wie tylko mąż. przede mną weszła dziewczyna w 21tc, w 17tc lekarz powiedział jej że będzie chłopiec (bardzo chciała dziewczynkę) w gabinecie słyszałam okrzyki radości. wyszła i mówi że jednak dziewczynka,że to co myśleli że jest siusiakiem to była kośc ogonowa :-). także jak widać jeszcze takie pomyłki się zdarzają a dodam że mój gin ma super dobry sprzęt.

martwi mnie jedna rzecz. gin 3 razy sprawdzał fałd karkowy. wyszedł najpierw 2.05 potem 2.11 a ostatnim razem 1.4 (ale stwierdził ze za duża rozbieżność) i w kartę wpisał 2.11 boje się że to ciut za dużo (niby norma do 2.5 ale to tak blisko :( ). kość nosowa obecna crl=67 wiek ciąży z usg 13t0d. z synem w 11t6d miałam 1.1.

obiecuje że jak położę synka spac to opisze swoje staranka, ale nie dałam z siebie 100% odpuściłam odstep (staranka 12 godzin przed owu i 12 godzin po) i zakwaszanie odpuściłam, ale dokładnie opiszę później.

iweet, WSPANIALE !!! Gratuluję i ściskam
Wszystkie Dziewuszki Was pozdrawiam, tylko podczytuję bo od paru dni wszystko mi się wali na głowę i nie mogę się odgruzować :no:

Diaria - ja myślę że to wielki mit z tym ze z lewego jajnika jest córka, może to być tylko przypadek jeśli np ktoś czuje owu i wyszła ciąża i akurat jest córka z lewego jajnika ;) ,

Iweet SUPER!!!! :-):-):-)Moje wielkie GRATULACJE!!!!!!
Czekam na opis Twoich staranek. A Twój mąż też brał suplementy i trzymał dietę?

reklama
daria ja mam dwóch synków.starszy jest z lewego a młodszy z prawego jajnika :-) tak wiec nie ma na to reguły a jezeli komus tak wyjdzie to tylko czysty przypadek :-)

Do góry