No i mamy piątek, piąteczek, piątunio ;-)
Airfix - ale Ci narobili szkód ci pseudo-fachowcy od dachu
jak nie oddadzą kasy, to nie ma na co czekać, tylko faktycznie ich trzeba pozwać. Niestety znając nasze polskie sądownictwo - sprawa będzie się ciągnąć miesiącami, więc może się to faktycznie "zbiec' z okresem Waszych starań. Ale jeszcze nic przesądzonego - może oddadzą pieniądze i więcej już ich nie będziesz musiała oglądać! Ja na szczęście nie trafiłam na takie sytuacje (u mnie budowali dokładnie 3 miesiące i zmieścili się w terminie, który określili pierwotnie). Ale za to jestem bardziej stratna finansowo, bo zapłaciłam więcej niż Ty. Niestety nie ma nic za darmo :-( Trzymam mocno kciuki, żeby się ta sytuacja pozytywnie zakończyła &&&&
Co do objawów tarczycowych, to ja ostatnio też nie mogę spać
czuje się w dzień jak śnięta ryba
ale nie jest mi tak gorąco, jak Tobie ;-) ja chodzę naubierana i ciągle mi zimno.
Co do podłogówki, to faktycznie puchnięcie nóg jest argumentem "przeciw" - ja niestety też mam taką przypadłość, a faktycznie ciepła podłoga nie sprzyja
Elisse - witaj po przerwie
trzymam mocno kciuki za pozytywne badania i szybkie zafasolkowanie &&&& faktycznie strasznie krótkie masz te cykle .... może to jest przyczyną niepowodzeń?
Aljul - no to ja mam z objawami tarczycy teraz na odwrót - brak snu w nocy, senność w dzień, ciągłe zimno i jakieś takie wahania nastroju (a raczej napady złości ;-) ale wydaje mi się, że to raczej zbyt niska dawka leku
Lilly - zdrówka życzę
a kiedy masz badanie połówkowe? To już18 tydzień u Ciebie
ale tan czas leci ....
Roszpunka - czyli Ty też "walczysz" z tarczycą? dużo nas tu ma jakieś problemy z TSH
a to niestety nie ułatwia poczęcia
Co do budowy, to zaczęliśmy 20 sierpnia i teraz mamy stan surowy z dachem i zabezpieczonymi otworami okiennymi. Okna mamy już zamówione, ale czekamy na odpowiednią temperaturę, żeby firma mogła je wstawić. Powoli robimy rozeznanie wśród instalatorów i ekip od tynków i wylewek, a także wykończeniówki, bo trzeba rezerwować jakieś terminy.
Dlaczego zdecydowaliście się na podłogówkę na górze? Większość ludzi jednak ogrzewa górę kaloryferami. Ciekawa jestem Waszych przemyśleń, bo ja ciągle bije się z myślami
a ta wylewka anhydrytowa to czym się charakteryzuje?
Zapewne strasznie rozczarowujące jest takie staranie się i brak efektu, ale nie poddaj się! W końcu zobaczysz dwie krechy i tak zostanie przez 9 miesięcy
trzymam mocno kciuki &&&&
Matik - piękna sukieneczka
normalnie rozmarzyłam się ..... a Ty jak ładnie wyglądasz
i taki ładny, mały brzuszek :-)
Ula - z zakwaszaczy na mnie też najlepiej działa Rephresh. Próbowałam też Replens i Abiofem - obiżają też dobrze ph, ale nie utrzymują takiego obniżonego zbyt długo (przynajmniej u mnie). Co do termometru, to ja używam Geratherm Basal.
Anufifi - ja też mam osłabiony organizm od tej diety ... łapie wszelkie infekcje ....
Ilaczek - a może nie jest to jednak dziewczynka ??? dopóki się nie urodzi, to nie będziesz miała 100% pewności, więc może te Twoje zachcianki nie są takie z niczego wzięte
Małe liski - Ty trochę wystopuj Kochana, bo Maleństwo też będzie takie aktywne ;-) podziwiam Cię, że dajesz radę to wszystko ogarnąć
no to mąż Ci nie odpuści tego czwartego dzieciątka ;-)
Udanego dnia dziewczynki!