reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Nie miałam jeszcze okazji Was poczytać :-( Daję znać w imieniu naszej Dorci, że w niedzielę wylądowała w szpitalu z kolką nerkową, pisze, że już ją nie boli i jest szansa, że jutro wróci do domu, pisze też, że niedługo pojawi się na BB i dziękuje macy za wywołanie :-), pisze również, że bardzo jej przykro z powodu straty Annette i pozdrawia Was wszystkie.

Próbowałam się dziś też dowiedzieć co u Antosia, podobno więcej już je i raz ruszył ręką, pielęgniarki jednak mówią, że raz na jakiś czas ma drgawki :-(, dziś Antoś ma mieć USG narządów wewnętrznych więc koleżanka zestresowana, trzymajcie kciuki za małego bojownika o życie.

Ostatnia edycja:
Serce mi do gardla podchodzi na sama mysl...jak do was pisze..przed chwila zaczelam plamic na różowo :-( nie chce nawet myśleć... jadę właśnie do szpitala :( trzymajcie kciuki PROSZE :( :( :(

Trzymam mocno kciuki Vivienko bedzie dobrze Musi byc &&&&&& pisz koniecznie czego sie dowiesz &&&

Piraniu za Antosia rownie mocno trzymam kciuki kochana Antos to maly bojownik niech przezwyciezy wszystko i da wiele radosci rodzicom

Ostatnia edycja:
&&&&
Kira ja nie bylam na takim zjezdzie a pewnie jest to fajna sprawa :-D

Skad taki pomysl ?

Dorciu dobrze ze juz lepiej i bedziesz mogla wrocic z panem kropkiem pod serduszkiem do domu

Ostatnia edycja:
Vivienka, mocno trzymam kciuki. Na pewno wszystko będzie dobrze. Musi. Napisz, jak tylko cos będziesz wiedziała.
Piranhu, dziękuję za przekazanie wieści od Dorci. A Ty Dorcia co za przygody masz? Hm?
Piranhu, trzymał kciuki za Antosia. Da chłopak rade. Ile ma teraz? 27 tygodni? Przybiera cos na wadze?

Więcej nie napisze. Poklocilam się tak z dziadem, ze się do końca życia nie odezwę do niego. Po tym wszystkim złapał mnie jakiś bol z prawej strony ciała, ze nie mogłam oddechu złapać. Jestem wykończona.

Vivienka trzymam &&&&&&&&&&&& , jestem z Tobą myślami
Piraniu również za Antosia, niech malutki dzielnie walczy dalej
Dorcia bidulko na pewno się wycierpiałaś z tą kolką, teraz będzie juz tylko dobrze

Hej Dziewczyny

Vivienka
trzymam mocno kciuki kochana Bedzie dobrze Musi :* daj znac

Piranhu synus kopie Wdzoraj na ktg wszystko ok :-) wieczorem delikatnie pobolewal mnie brzuch jak na okres a pozniej mialam delikatne skurcze Wzielam nospe i przeszlo Dzisiaj ok Ale torbe dzisiaj spakuje chyba :)

Kirusia &&&&& :*

Dorcia zdrowka kochana :)

Nuuska co u Ciebie?:)

reklama
Vivienka, napisz koniecznie jak sprawy się mają! Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku.
Piraniu, kciuki za Antosia i twoją koleżankę. Musi być teraz bardzo silna :(
Jak mogę szybko obniżyć poziom estradiolu? Mimo stosowania diety dziewczynkowej, i to dość rygorystycznie podskoczył mi z 40 do 80 :szok::no:. Nie wiem co jest grane.... może te moje dziwne krwawienie to nie @ a coś w środku cyklu? I przez to wyniki są zaburzone. Przecież to niemożliwe żeby aż tyle podskoczyło ;(

Do góry