reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
anna super gratulację ! a powiedz w jakie dni się staraliście ?

Ja tylko podczytuje nie mam kiedy pisać na bierząco ja własnie czekam na @ dziś ale narazie nie ma taki podły humor mam,że szok wrr

nie jestem pewna bo ta ciąza tak raczej nie planowana ale jakbym miała przypuszczać prawdopodobny dzień to był by to dzień przed owulacją bo póxniej maz wyjechał w delegacje a sexs był zabezpieczeniem ale jak widać nie skutecznym:-D

Anna hahaha ! Moja kolezanka z zabezpieczenia ma synka ;)
Ojj jak ja bym chciala core :D
Ale nie przerwe karmienia z tego powodu a nie wiem jak sie ma ta dieta do karmienia .

Akuku ja robię diete pomimo kp. Jest dobrze nawet moge powiedzieć że lubię ja bo wielu rzeczy sobie odmawialam a teraz zaslaniam się planowaniem ;-)

Verita a Ty tez na dziewczynke ??
Hmm poczekam do @ czy ja wogle dostane ;) bo my juz od jakis 4 miesiecy sie nie zabezpieczamy wiec kto wie...
Chcialabym zeby sie szybko udalo...o najmlodszego sie 2 lata staralismy i nie chce tak znowu ;(

Akuku my na chłopca chociaż mój już chce obojętnie żeby tylko było ale on córki ma a ja mam syna wiec i jemu się coś należy ;-) Najwyżej będą 3 siostry :-)

reklama
Chlopca podobno latwiej :)
Najwaxniejsze by zdrowe byly ;)
Najwyzej kupie sobie lalke z dlugimi wlosami i bede czesa i ubierac hahaha ;)

Do góry