reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mi tez Polska najbardziej ale moj mąż ma inne zdanie :(

Zobaczymy jak nam tu wyjdzie , mamy rok na decyzje bo dzieci w Polsce szły by do gimnazium a nie do 6 kl i egzamin przed nimi, to nie było by fajne

reklama
mam pytanie do tych codobrze sie znają na tych miernikach ;/ bo postanowilam go od nowa skalibrowac i w plynie 7 idzie to zrobic natomiat wklada do plynu 4 i pokazuje mi sie 6.80 jakos tak i nie moge zmniejszyc na 4.01 jakas masakra tym pokretelem od strony 7,01 idzie zmniejszych ale nie tym od 4 ;/ nie wiem czy sie popsuł czy co;/

Hej mam takie pytanko. Niestety nie mam czasu wrroac wszystkich postow...
Mam 3 synkow i statamy sie o 4 bobaska fajnie byłoby gdyby byla dziewczynka. Dacie jakies rady ?
Pozdrawiam.

Ja znów wszędzie tylko nie polska ale tu chodzi o układy ukladziki urzedy itd ze nuc nie można bez znajomości i wszędzie trzeba liczyc na dobry humor urzednika państwowego co pracuje jakby łaskę robił petentowi a nie bral wyplate dzięki niemu. UK to tez nie moje marzenie ale dla dzieci tu sa perspektywy. Mieszkaliśmy we Włoszech to brak pracy i z ciężkim sercem nastapila przeprowadzka. Marzy nam sie Hiszpania ale na razie stać nas na co wyżej wycieczkę ;-)

gdusia_ Faktycznie, na razie pustki wszędzie z tymi paskami Merc'a, bo 60zł to za nie, nie dam ;) Jak coś znajde to dam znać, a jak nie to trzeba kupić te drugie z gorszym podziałem co 0,5 .

Airfix, na all są jakieś 4polowe, ale nie bardzo rozumiem o co z nimi chodzi... Chyba odżałuję na te Mercka, 100 sztuk powinno mi wystarczyć....
Jak się przyjmuje prawidłowo ten castagnus? 2 razy dziennie od 1 dc i przez cały cykl?czy tylko do jakiegoś momentu?

reklama
Nusiu wszystko ok u mnie. okres ciężkiej, stresującej pracy za mną. odpoczęłam też psychicznie od planowania;-) dietkuję się dalej, suplementy biorę, cały czas brałam, ale w zmniejszonych ilościach, teraz zwiększyłam. zaczęłam nowy cykl, ścisła dieta i próbujemy w tym cyklu. możesz mnie wpisać na razie na listę na @ 18 września, ale termin dokładny podam po owu, bo nie wiem kiedy mnie nawiedzi:-D
dziewczyny do szkoły przygotowane. najstarsza pół wakacji praktycznie poza domem, dopiero wczoraj przyjechała od babci.
moje młodsze córeczki bawią się ze sobą jak dwie przyjaciółki, raz się kłócą, raz śmieją i naprawdę mają ze sobą świetny kontakt.
do starań podchodzę bardziej na luzie. z dystansem. nic na siłę i bez wariactwa:-D
pozdrawiam Was wszystkie!!!
Elmo...ależ Twój synek już duży....kurde...czas leci....

Do góry