Piranha
Fanka BB :)
Nuuuśka, myślę, że w tym cyklu owulka będzie szybciej, ale by było gdyby histeroskopia nie była już potrzebna :-) Wykres w porządku, na razie ciężko go ocenić, ciekawe czy owulka będzie znów w 17 dc ;-) Ja miałam aparat zdjęty w trybie natychmiastowym gdy na rentgenie wyszło, że od przesuwania zębów zaczęły mocno zanikać korzenie w jedynkach i dwójkach (resorpcja korzeni rzadko się zdarza ale jednak czasem się przydarzy, padło akurat na mnie), lekarka niestety zaniedbała to i przeoczyła, teraz żyję w strachu kiedy stracę te zęby, masakra. Komputer niestety padł gdyż pękł na płycie zaczep od podstawki do procesora, nie da się już tego naprawić, na szczęście na strychu miałam inny komputer. Obecnie mam goły dysk z Windowsem i muszę jeszcze sobie dokumenty ze starego dysku poprzegrywać.
zakręcona, to na pewno hormony, za płaczliwość odpowiada progesteron :-), w drugim trymestrze to zapewne minie. Masz rację, że to czekanie jest męczące, ja chciałam po prostu już wiedzieć, nieważne jaka była prawda byle tylko już ją znać :-) Święta minęły fajnie ale były za krótkie, przyjechaliśmy w niedzielę rano a w poniedziałek już wracaliśmy.
gdusia, nie ma problemu, pisz ile chcesz testów i jaką czułość, chwilowo mam jednak ogołocone konto (pieniążki mam tylko w gotówce) więc musiałabyś najpierw zrobić przelewik. Daj znać na PW i podaj adres do wysyłki.
Uciekam dzieci kąpać :-)
zakręcona, to na pewno hormony, za płaczliwość odpowiada progesteron :-), w drugim trymestrze to zapewne minie. Masz rację, że to czekanie jest męczące, ja chciałam po prostu już wiedzieć, nieważne jaka była prawda byle tylko już ją znać :-) Święta minęły fajnie ale były za krótkie, przyjechaliśmy w niedzielę rano a w poniedziałek już wracaliśmy.
gdusia, nie ma problemu, pisz ile chcesz testów i jaką czułość, chwilowo mam jednak ogołocone konto (pieniążki mam tylko w gotówce) więc musiałabyś najpierw zrobić przelewik. Daj znać na PW i podaj adres do wysyłki.
Uciekam dzieci kąpać :-)
Ostatnia edycja: