reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranju, nuska
dzieki za podtrzymywanie mnie na duchu.... Bezcenne :sorry2:
na do iae wszystkiego zgubilam, tak dobrze czytacie ja zgubilam opakowanie dupka, wiec dzis go nie bralam.... Ahhhh

reklama
Piranhu Nuuska tez sie dziwie :-/ a moze nie napisali hmm nie no raczej pisza wszystkie wyniki to ja nie wiem Grunt ze jest dobrze Dzisiaj po wynik poszłam z mama bo oma zna ordynatora a mnie nie pamietal Chwile mial tylko i powiedział zebym die niemartwila bo wszystko jest ok

zakrecia dziwne ze nie zbadali Ci hormonow, no ale moze doszli do wniosku,ze nie bylo po co :dry:najwazniejsze ze wszystko jest w porzadku :* !!

kiraa zgubilas cale opakowanie ? och kurcze :-( kochana ale jak ja patrze na Twoj wykres to Ty masz tak piekne skoki po owulacji, tempki wysokie, i wierze ze i bez progesteronu sie uda :tak: nie martw sie na zapas :**

Kirusia niestresuj sie kochana i Mysl pozytywnie i tego sie trzymaj Jak to mowil moj lekarz Pozytyne mysli pomagają fasolce a zle sciagaja zlo :-)

Nuuska w czwartek zadzwonie i umowie sie do gina i moze na przyszly czwartek uda sie zapisac On właśnie pracuje w szpitalu to sie spytam o progesteron i bete

Kiraa dla mnie Twój wykres wygląda super więc się nie smutaj.
Zakręcona jak się czujesz?, z tego wypisu wygląda że wszystko jest jak w najlepszym porządku i mała zakrętka sobie rośnie :-)

Piraniu dzis odebralam progesteron i wynosi on 50 nmol/l czyli jesli dobrze mysle ok 15ng/ml. Chyba nie jest za wysoki w porownaniu z Nuuski progesteronem :-D staranka dopiero w kwietniu ale tak mysle czy nie pomyslec juz o dupku? Co myslisz?

Ostatnia edycja:
Ah lasencje ale jestem zmeczona..... :dry:Szkoda gadac, leze i brzuch mnie boli zamiast ostatki swietowac:cool:

piranju
robilam test i ovitrelle wyplukane z organizmu, test negatywny...

ja tam nie jestem taka optymistyczna co do mojego szarpanego wykresu, ale od czego Was mam, i postaram sie myslec jak karze lekarz zakreci, pozytywnie.
uzalowania dla malutkiej zakreci ;*****

Nuuśka, współczuję kłopotów zdrowotnych z Olą. Moja córeczka miała wczoraj operację wycięcia trzeciego migdałka, przy okazji sprawdzili jej uszy, miała w nich jakiś płyn i założyli dreny które zdejmą za ok 7 miesięcy :-( Kurczę, martwię się trochę... Nie wiesz czy do usunięcia tych drenów potrzebne jest znieczulenie ogólne?
Także ja po 2 nieprzespanych nocach w szpitalu, dzisiaj się z M wymieniliśmy. Tempki nie mierzyłam bo i jak ;-)

reklama
Kolorowych snow

piranju
jednak test ciagle jest pozytywny, spojrzalam jeszcze raz teraz, czyli nie ma co, ovitrelle ladnie sie utrzymuje :baffled:

Do góry