reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Nusia, kurcze, ściskam mocno i Ciebie i Oleńkę. historia smutna, ale na pewno z happh endem. to straszne, że Ola musiala jako taka mała dziewczynka już tyle przejść. ściskam kciuki, żeby już żadne operacje nie były potrzebne. będzie dobrze

Kiraa dzięki Kochana za to tłumaczenie. jakby nie mogli oprócz po łacinie napisać po polsku... oby brzuszek szybko przestał Cię boleć!

reklama
ilaczek - chyba żartujesz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: mam natłok myśli ale nic nie nadaje się do publikacji:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: - specjalnie kupiłam koperte bombelkową... szkoda, że kopert dodatkowo nie zakleiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nuśka - cieszę się, że do Ciebie paczuszka bezpiecznie dotarła... te witaminki tak - po jednej dziennie z głównym posiłkiem - o ile dobrze pamiętam :-) a martwiłam się o Twoją paczkę bo ten wiesiołek tak hałasował :-p różowa dla Ciebie, fioletowa dla Twojego lubego :-)
właśnie doczytałam historię Twojej Oli - jesteś bardzo dzielną mamą... miałaś trudny start - mam nadzieję, że niedługo wszytsko zostanie Ci to wynagrodzone z nawiązką!

pochwalę się, że idę na kolejne usg 21 marca :) jutro idę do lekarza ustalać jak mam rodzić...

Ostatnia edycja:
Nuuuśka biedna Olusia, już wystarczająco się w życiu nacierpiała, oby było już tylko lepiej, trzymam mocno kciuki
Kiraa interesujący wykres ;-)
Dobrej nocki !

Maggie:-)
tez tak sadze baardzo interesujacy, ide spac, zobaczymy co moja pani szanowna tempka jutro wymysli....
Ja sama nie wiem czego ona chce :baffled: takiego skoku nie mialam nigdy w zyciu :happy2: przeanalizowalam wszystkie moje wykresy... Zobaczymy, nie nakrecamy sie... :szok:

Kolorowych dziewczeta:happy2:

Dzień dobry kobietki

Nuuska smutne ze Olusia musiała to wszystko przejsc Nie sprawiedliwe to życie Ale Ty i Olcia jesteści mega silne i na pewno wszystko zakończy sie dobrze Tego Wam życzę z całego serduszka :-*

No dziewczynki pokazywac swoje tempki :-)
Dzisiaj juz sie wyspalam :-) ale przenajmniej jak leżałam w szpitalu to wypytalam o ginow i juz wiem do kogo pojde :-) on pracuje w szpitalu Jeszcze go nie widziałam Ale dwie polozne (mojego szwagra ciocia i jednej dziewczynycze szpital ciocia) powiedziały ze jak na nfz ti tylko do niego

Milegi dnia :-*

dzien dobry :)))

zakrecia juz sie wyspalas ???? eeeee :wściekła/y:a ja dzis od 1 budzilam sie chyba z 5razy nie wiem czemu nie umialam porzadnie zasnac jak Ł. wrocil z pracy :wściekła/y:

marchew oo tak !! wiesiolek halasowal :-p ale mnie jeszcze nigdy nic nie zginelo wiec poki co mam dobre zdanie o Naszej PP :happy2: na ktora masz wizytke ?? oczywiscie ogromniaste kciuki !!! :**

lilly maggie dziekuje :*

piranha tak spojrzalam na poprzedni wykres i tez byl podobny spadek jak w tym tyle ze w 7dpo
masz gdzies ten moj wykres u siebie zapisany zeby zobaczyc ? bo tu nie potradie wrzucic :/

Ostatnia edycja:
WITAM SIĘ WTORKOWO mam nadzieję że dzisiejszy dzień będzie lepszy od wczorajszego !!??
Wczoraj robiłam bete...i niestety rośnie franca jedna !!! Z 20 na 26 urosła za tydzień. Zrobię kolejną betę za tydzień we środę i jeśli urośnie to niestety onkologia mnie czeka
A miało być tak pięknie ??!!

Zakręcona nie żartuj że już wyspana ? Ja po szpitalu potrafiłam spać do południa...tak mi się tęskniło za moim łóżkiem !!!

Nuuśka biedna Olunia z tymi uszkami ...ale wiem że można z takim niedosłuchem żyć normalnie i tego Wam życzę...żeby okazało się że nie trzeba żadnych zabiegów,operacji....żeby Olunia słyszała każdy najmniejszy szept !!!

Która z Was ma thermomix ??? Byłam wczoraj na pokazie

Miłego dzioneczka

Nuuuśka, to straszne ile Olusia musiała się nacierpieć, masz dzielną córkę a sama jesteś silną i dzielną mamą, na pewno teraz Olę spotkają już tylko radosne zdarzenia. Wykres nadal wygląda bardzo ciąż**o (nie zapeszam, stąd gwiazdki :-D) ale mimo wszystko nadal postarajmy się nie nastawiać gdyż wykresy potrafią być podstępne. Jeśli jednak implantacja była w 8 dpo (skok jest w 9 dpo więc cosiek musiałby być wtedy już zagnieżdżony) to cień powinien wyjść jutro. Testujesz jutro czy w czwartek? Niestety nie mam zapisanych poprzednich Twoich wykresów, brakuje mi tego porównywania.

zakręcona
, daj koniecznie znać co będzie na wypisie. Jak się czujesz? Wyjazd był bardzo udany, mam nadzieję, że coraz częściej będę mieć okazję na podładowanie akumulatorków poza domem :-)

lilly, dobrze, że to nie był jakiś poważny powód, zapewne dzidziuś miał jakąś wadę genetyczną i jego rozwój się zatrzymał, na pewno kolejna ciąża będzie nudna i książkowa, zobaczysz!

Kiraa, i jak tam, co wykombinowały dziś Twoje ciałka żółte? :-D

Marchew, no to w końcu za 2,5 tygodnia dowiesz się kto tam u Ciebie zamieszkał, umieram z ciekawości! :-)

Dorcia, o żesz, taki numer Ci wywinęła w końcówce? :-( Są to niskie ilości i bardzo mały przyrost (być może w granicy błędu) więc w razie co szybko się pozbędziesz francy z dodatkowym wsparciem, będzie dobrze, zobaczysz! Ja już trenuję kciuki by za tydzień był jednak mega spadek w dół.

Dorcia co za złośliwa beta :-( mam nadzieje ze to chwilowe i nastepna będzie juz mniejsza

Poszłam wczoraj wcześniej spac i dlatego juz sue wyspalam :-)

reklama
Dorcia widzialam wczoraj wlasnie post na starankach od wiosny/lata o becie....kurcze zlosliwa jedna no !! :no: wierze ze przy nastepnem badaniu wykaze ze ladnie spadla i nic poza tym !!! na pewno nie urosnie !!
theromomix a co to ?? :-) kojarzy mi sie z jakims cudem do gotowania :-)

piranha kurcze musze popytac Ł. jak to zrobic zeby Ci przeslac te wykresy bo sama nie umiem :zawstydzona/y: zobacze jak bedzie wygladala jutrzejrza, ewentualnie czwartkowa i wtedy zadecyduje, jesli bede testowac to na pewno w czwartek, jesli tempka bedzie ladna, poczekam do piatku. Nie chce sie nakrecac, wole spokojnie poczekac choc to trudne :wściekła/y: w sumie teraz najwazniejsze 3 tempki przed Nami :tak: jesli do 13dpo nie poleci jakos gwaltownie to szansa bedzie a jesli poleci to wiadomo - nie bede testowac :blink: no ale zobaczymy co nam najblizsze dni przyniosa, owulacja w 25dc fajnie sie zgrala z serduchami po 4-dniowej przerwie wiec poki co czekamy na kolejne tempki :happy2: a tak swoja droga myslalam, czy jesli do czwartku tempka nie poleci, to czy jesli pojde do tej poradni, i gin zechce zrobic usg to nie zaszkodzi to tam niczemu ??

zakrecia ja od paru dni chodze spac razem z Ola - wczoraj poszlam o 21.15 a i tak sie nie wyspalam :wściekła/y: i w ogole szybko zmeczona jestem, nie wiem czy to ta pogoda, czy cisnienie na niskie hmm.

Zbieram sie do pracy, zajrze potem :***

Do góry