Nuuuśka, to straszne ile Olusia musiała się nacierpieć, masz dzielną córkę a sama jesteś silną i dzielną mamą, na pewno teraz Olę spotkają już tylko radosne zdarzenia. Wykres nadal wygląda bardzo ciąż**o (nie zapeszam, stąd gwiazdki
) ale mimo wszystko nadal postarajmy się nie nastawiać gdyż wykresy potrafią być podstępne. Jeśli jednak implantacja była w 8 dpo (skok jest w 9 dpo więc cosiek musiałby być wtedy już zagnieżdżony) to cień powinien wyjść jutro. Testujesz jutro czy w czwartek? Niestety nie mam zapisanych poprzednich Twoich wykresów, brakuje mi tego porównywania.
zakręcona, daj koniecznie znać co będzie na wypisie. Jak się czujesz? Wyjazd był bardzo udany, mam nadzieję, że coraz częściej będę mieć okazję na podładowanie akumulatorków poza domem :-)
lilly, dobrze, że to nie był jakiś poważny powód, zapewne dzidziuś miał jakąś wadę genetyczną i jego rozwój się zatrzymał, na pewno kolejna ciąża będzie nudna i książkowa, zobaczysz!
Kiraa, i jak tam, co wykombinowały dziś Twoje ciałka żółte?
Marchew, no to w końcu za 2,5 tygodnia dowiesz się kto tam u Ciebie zamieszkał, umieram z ciekawości! :-)
Dorcia, o żesz, taki numer Ci wywinęła w końcówce? :-( Są to niskie ilości i bardzo mały przyrost (być może w granicy błędu) więc w razie co szybko się pozbędziesz francy z dodatkowym wsparciem, będzie dobrze, zobaczysz! Ja już trenuję kciuki by za tydzień był jednak mega spadek w dół.