reklama
małe liski
Fanka BB :)
Pirahniu czyli progesteron 7 dni po owu (w takim razie powinnam zbadać około 23-24 dc). A estradiol zrobić razem z LH i FSH czy z progesteronem czy nie ma to znaczenia?
Macy buziaczek kochana !!!
Małe liski .... quasadillas....dwa naleśniki kukurydziane a pomiędzy nimi...mięsko , ser, papryka, ogórek ... polane sosikiem czosnkowym....pyyyyycha !
Zrobiłam dzisiaj ciasto Rafaello....jak się przegryzie to zapraszam jutro na kawencję i ciacho !!!
Małe liski .... quasadillas....dwa naleśniki kukurydziane a pomiędzy nimi...mięsko , ser, papryka, ogórek ... polane sosikiem czosnkowym....pyyyyycha !
Zrobiłam dzisiaj ciasto Rafaello....jak się przegryzie to zapraszam jutro na kawencję i ciacho !!!
małe liski
Dorcia o matko, ale mi smaka narobiłaś i jednym i drugim. Proszę przepis na rafaello
Mar-chew
nuska i ilaczek - w końcu wysłałam paczuszki do Was przepraszam za zwłokę...
Piranha
macy, poziom hormonów to jeden z 7 czynników wpływających na płeć, wysoki testosteron (zarówno u kobiety jak u mężczyzny) sprzyja poczęciu synka (jeśli chcemy córeczkę to warto zadbać o wysoki progesteron a niski estradiol i testosteron u nas oraz o niski testosteron a wysoki estradiol u M).
małe liski, sprawdź estradiol w 3 dc ale warto go też sprawdzić w 6-8 dpo wraz z progesteronem (drugi wynik oceni wydolność ciałka żółtego).
Nuuuśka, tak mnie naszło, warto by było u Ciebie sprawdzić poziom estradiolu (najlepiej od razu z progesteronem, zobaczymy jaki będzie tym razem) w 6-8 dpo by zobaczyć czy Twoje ciałko żółte wytwarza odpowiednią ilość estrogenu w FL. No właśnie, tylko, że Ty łykasz Estrofem w FL a on chyba zafałszuje wynik.
małe liski, sprawdź estradiol w 3 dc ale warto go też sprawdzić w 6-8 dpo wraz z progesteronem (drugi wynik oceni wydolność ciałka żółtego).
Nuuuśka, tak mnie naszło, warto by było u Ciebie sprawdzić poziom estradiolu (najlepiej od razu z progesteronem, zobaczymy jaki będzie tym razem) w 6-8 dpo by zobaczyć czy Twoje ciałko żółte wytwarza odpowiednią ilość estrogenu w FL. No właśnie, tylko, że Ty łykasz Estrofem w FL a on chyba zafałszuje wynik.
Ostatnia edycja:
zakrecona
Dziewczyny ale sie rozpisalyscie :-)
Poszlam do gina tak dla swojego spokoju Potwierdził ciąże, jest pecherzyk z cialkiem żółtym i malutkim zarodeczkiem :-) a ciaza pojedyncza :-)
Dorciaale pyszności jadlas :-) i jeszcze to ciacho mniam Kciukivza bete
Lilly to fakt troche zrazilam sie doŁodzi :-)
Piranha madre dzieci masz kochana:-)
Nuuska nowa pasja Olci- plastelina :-)
Poszlam do gina tak dla swojego spokoju Potwierdził ciąże, jest pecherzyk z cialkiem żółtym i malutkim zarodeczkiem :-) a ciaza pojedyncza :-)
Dorciaale pyszności jadlas :-) i jeszcze to ciacho mniam Kciukivza bete
Lilly to fakt troche zrazilam sie doŁodzi :-)
Piranha madre dzieci masz kochana:-)
Nuuska nowa pasja Olci- plastelina :-)
Matik2012
zakręcona gratuluję
Pirania
teraz doczytałam wszystko jasne z tym co napisałaś na temat mojego głupiego pomysłu ale nie dotyczy to (,)(.)
tego nie wiem dlaczego tak wyglądam i ciągle bolą i to się zaczęło od zeszłej niedzieli z tymi sutkami ale nawet w to nie wnikam, widać hormony mam do kitu szkoda już się łudziłam, ze po mimo braku okresu się wyprostuje.
Już nie drążę tematu widzę, ze się po prostu stresuję jutrzejszą wizytą i za dużo myślę
Pirania
teraz doczytałam wszystko jasne z tym co napisałaś na temat mojego głupiego pomysłu ale nie dotyczy to (,)(.)
tego nie wiem dlaczego tak wyglądam i ciągle bolą i to się zaczęło od zeszłej niedzieli z tymi sutkami ale nawet w to nie wnikam, widać hormony mam do kitu szkoda już się łudziłam, ze po mimo braku okresu się wyprostuje.
Już nie drążę tematu widzę, ze się po prostu stresuję jutrzejszą wizytą i za dużo myślę
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: