reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Pirahniu czyli progesteron 7 dni po owu (w takim razie powinnam zbadać około 23-24 dc). A estradiol zrobić razem z LH i FSH czy z progesteronem czy nie ma to znaczenia?

Macy buziaczek kochana !!!

Małe liski .... quasadillas....dwa naleśniki kukurydziane a pomiędzy nimi...mięsko , ser, papryka, ogórek ... polane sosikiem czosnkowym....pyyyyycha !
Zrobiłam dzisiaj ciasto Rafaello....jak się przegryzie to zapraszam jutro na kawencję i ciacho !!!

macy, poziom hormonów to jeden z 7 czynników wpływających na płeć, wysoki testosteron (zarówno u kobiety jak u mężczyzny) sprzyja poczęciu synka (jeśli chcemy córeczkę to warto zadbać o wysoki progesteron a niski estradiol i testosteron u nas oraz o niski testosteron a wysoki estradiol u M).

małe liski, sprawdź estradiol w 3 dc ale warto go też sprawdzić w 6-8 dpo wraz z progesteronem (drugi wynik oceni wydolność ciałka żółtego).

Nuuuśka, tak mnie naszło, warto by było u Ciebie sprawdzić poziom estradiolu (najlepiej od razu z progesteronem, zobaczymy jaki będzie tym razem) w 6-8 dpo by zobaczyć czy Twoje ciałko żółte wytwarza odpowiednią ilość estrogenu w FL. No właśnie, tylko, że Ty łykasz Estrofem w FL a on chyba zafałszuje wynik.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale sie rozpisalyscie :-)
Poszlam do gina tak dla swojego spokoju Potwierdził ciąże, jest pecherzyk z cialkiem żółtym i malutkim zarodeczkiem :-) a ciaza pojedyncza :-)

Dorciaale pyszności jadlas :-) i jeszcze to ciacho mniam Kciukivza bete

Lilly to fakt troche zrazilam sie doŁodzi :-)

Piranha madre dzieci masz kochana:-)

Nuuska nowa pasja Olci- plastelina :-)

zakręcona gratuluję

Pirania
teraz doczytałam wszystko jasne z tym co napisałaś na temat mojego głupiego pomysłu ale nie dotyczy to (,)(.)
tego nie wiem dlaczego tak wyglądam i ciągle bolą i to się zaczęło od zeszłej niedzieli z tymi sutkami :( ale nawet w to nie wnikam, widać hormony mam do kitu szkoda już się łudziłam, ze po mimo braku okresu się wyprostuje.
Już nie drążę tematu widzę, ze się po prostu stresuję jutrzejszą wizytą i za dużo myślę :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry