reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Matik nie wiem co powiedzieć,
Zakręcona, miałam krwiomocz, nic po za tym zupełnie,po ciągu badań
okazuje się, ze stan przedrakowy,jakieś dziadostwo na pęcherzu, tak więc
szok, i na szczęście szybka reakcja lekarza, za miesiac operacja
Nuska prosze mnie na lato przepisać

Matik czekam na fotke dwóch tłustych krech i wyniku 24,99 bety. Ale wtedy sama zamiast do Danii podjadę do Ciebie i pójdziemy zasadzic szpica w dupe temu kto robił wyniki.:angry:

Kate...co Ty mówisz ???
Mój tato jest po takiej operacji...ale jemu wcześniej wypalali i naświetlali...co to dokładnie jest...jakaś zmiana niezłośliwa ??? Pamiętam jak pisałaś o tym krwiomoczu...ale on się zakończył....nie było przecież już krwinek prawda?

Matik też tak radzę jak dziewczyny...test i wyjaśnienie tego poziomu hcg....jakby u mnie były takie cyrki z betą to nigdy nie wyleczyłabym się z tego cholernego zaśniadu...ja myślę że coś się walnęli i tyle !!!

Matik , przytulam , ale nie z powodu bety tylko tej niescisłosci i twoich nerwów , myslę że się ta zagadka w koncu wyjasni , trzymaj sie . Ja dalej trzymam kciuki za fasolke :)

Czarna perła , też Cię pamiętam :) fajnie , że wróciłaś

Nuska , koty cudowne !

Krystianmartin , fajnie , że jedziecie , może zmiana klimatu "zadziała" i wiecej szans oczywiście , nieustające &&&&&&& odemnie

Matik
moze oni bete okreslaja jakosciowo a nie ilosciowo? Ze maja zabarwienie jesli jest powyzej 25' a ponizej nie okreslaja wartosci bo wczesna ciaza...... Taki "prymitywniejszy" sposob okreslania bety....... Nie wiem...

czarna dzieki ogromne za wsparcie, którego tak potrzebuje. Moje cykle wywróciły się do góry nogami. Ale teraz jest szansa w lutym, marcu i kwietniu. Mam zamiar z niej skorzystać. A co będzie to się okaże. Biorę juz prawie wszystkie suplementy, dorzuciłam dhea.

Matik, ale jak to tak, przecież powyżej 5 to już ciąża!! i tak jak dziewczyny piszą, wcale w tym dniu cyklu nie musi być strasznie wysoka wartość, jeśli dzidzia się zagnieździła później to może być i poniżej 25. ale jestem zła na to laboratorium!! aż spojrzałam na moje wyniki bety i tam jest cała lista norm i jak wół "poza ciążą do 5,3"

zakręcona, Kochana, nie może być źle!! damy radę

Dorciu, Piraniu, Nusia, Kochane, dzięki za tą diagnostykę i wszystkie informacje, Dorciu, mam nawet niedaleko, 10-15 minut autkiem, następnym razem pojadę do nich na badania

Nusia ale piękne koty, ja mimo, że teraz sama nie mam to kociara jestem z całego serca. Kochana, Ty na jutro bierz zwolnienie, Ty właśnie zachodzisz w ciążę więc proszę się leczyć i być zdrową na zagnieżdżenie dzidzi!!

Piraniu, ale piękne to akwarium, naprawdę cudowne. chociaż powiem Ci, że przy takich wielkich ja bym panikowała, że coś się stanie i pęknie i ta cała woda i rybki i wszystko się rozwali... ale ja panikara jestem

czarna_perła witaj!!

kate szybko wracaj po operacji do zdrówka i do starań!!

krystian do trzech razy sztuka. ale wierzę, że uda się Wam już za pierwszym

reklama
Dorcia nie on się nie zakończył, cały czas go miałam , chyba od 4 lat,
wiadomo w ciąży nie leczyli, poźniej twierdzili, ze taka moja uroda,
aż trafiłam na dobrego lekarza, który powiedział, ze musi być przyczyna,
zrobili cystoskopie, zobzaczyli narośla, pobrali wycinek i to miał byc tylko formalność,
lekarz sam był zdziwiony jak zobaczył wyniki, decyzja od razu do wycięcia

Do góry