reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

aljul no to faktycznie Twój lekarz prowadzący się nie popisał, a ponad 5 kg no to jest coś. Wiem, że jak już raz było cc to przy kolejnym porodzie masz prawo żądać CC.

lili78 widze że trochę Ci podkradłam nicka, no ale teraz już chyba nie będę zmieniać, sorki.

reklama
lily 1 poród miałam naturalny, a 2 cc i patrząc na to z perspektywy czasu i własnych doświadczeń to z pewnością 1 poród też chciałabym mieć cc bo przy 1 porodzie moje dziecko zostało pociągnięte i miało z jednej strony pęknięty obojczyk, a z drugiej wylew do mięśnia mostkowo-obojczykowo-sutkowego (1,5 roku rehabilitacje, później operacja i 0,5 roku gorset na szyję) a drugie dziecko po cc zdrowe i tylko się tym cieszyłam bo nie ukrywam że to co się przytrafiło 1synkowi przysłoniło mi całą radość i tylko czekałam kiedy to się skończy

Ostatnia edycja:
matik teraz widac plusik dokladnie :))))

lilly a pewno ze sie zamelduje :D mam nadzieje ze z dobrymi wiesciami :wściekła/y:

anias a widzisz :) czasem takie uspokojenie sie raz na czas pomaga :tak: ktory Ty madz dzis dc kochana bo jakos tak podobnie do mnie lecisz prawda ? :-)

lily ja też w swojej książce K. Wójcika znalazłam że banan jest w diecie na chłopca.
Na dziewczynkę produkty mleczne, soja, orzechy, fasola, brokuły, ryby, kasze gruboziarniste, figi, migdały i warzywa liściaste, unikać soli (jeść wszystko na słodko).

Matik, ale emocje od rana!!! Przyznam że od rana zaglądam, jak napisałaś że nic nie widać to mi mowę odjęło... ale widzę, że kreseczka jednak postanowiła się ujawnić :tak: Widać ją widać, oby w poniedziałek biła po oczach! :-D

anias hahah no baaaaa zajebiaszczy ten Twoj wykres !! :-D

matik Ty sie kobieto nie denerwuj !!! to przede wszystkim :* !! a reszta sama przyjdzie, najwazniejsze ze sie udalo, zobaczysz ze teraz pojdzie juz z gorki :tak:

araki a u Ciebie widze kochana ze tez juz koniec zbliza sie wielkimi krokami :-)

U Was dzis tez tak pieknie ??? matko ale pogoda ! cieplutko jak wiosna ! :-)

reklama
a u nas wieje strasznie... kolejny orkan, eh... ale i tak wolę taką pogode niż śnieg i mróz... mam tyko nadzieję, że mnie nie zdmuchnie z autostrady jak będę wracać do domu... ;p

Do góry