reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik ja ogólnie od zawsze mało piję, tzn tak mi się wydaje. Czasem się zamykam w 1,5l dziennie, czasem nawet mniej. Chyba ze jest goraco. Ja od zawsze nie lubiłam pić, tzn jakoś nie sprawia mi to przyjemności ;) jak np.moja mam potrafi pol butelki wody mineralnej na raz wypić, a ja się morduje po łyczku z jedną szklanką. Czasem przychodzą takie dni że mam pragnienie duze i wtedy piję dużo ok 3l w dzień, ale rzadko. Pije wtedy kiedy czuje taką potrzebę, no i plus jakas zupa w ciagu dnia.

reklama
No to już wiesz między innymi dlaczego możesz mieć mało śluzu, zacznij pić postaw sobie 2 butle i podziel na cały dzień co ile godzin musisz wypić i już po prostu się zmuś

Teraz będzie widać bo pisze z komputera a nie telefonu, same zobaczcie, miałam spadek jak na @ a wyszła fasolinka:-D
Patrzcie na wykres od 27 dc......

Ostatnia edycja:
Matik ja pije malo. Pije herbaty z dwie. Wody to litra na pewno w ciagu dnia nie pije. Chyba musze zaczac pic jak mowisz ze pomaga. Tylko nie wiem czy u mnie z tym slyzem to niski estradiol nie miesza...:/

Witajcie kochane,

gorgusia jeśli bierzesz pod uwagę okolice W-wy to ja szczerze polecam:
Gin-Medicus Poradnia Ginekologiczna i Oddział Położniczo-Ginekologiczny Wyszków
Moją ciążę przejął w ostatnim etapie dr W. - rewelacyjny lekarz. Z uwagi na fakt że moje 1 dziecko pociągnięto przy porodzie co było efektem wylewu u niego z drugą ciążą brałam mocno pod uwagę cc ale bardzo się tego bałam, ale przy obecności tego lekarza wiedziałam że nic złego mnie nie spotka i tak się stało a problem z cc rozwiązał się sam - przede wszystkim dlatego że synuś był bardzo duży. Koleżanka teraz też chodzi do tego lekarza i mówi że jest w nim "zakochana" (ciekawe co na to mąż:))):-) i płeć dziecka poznała już 12tc (dziewczynka). Szczerze polecam super opieka i bardzo fajna atmosfera i jeśli się uda to po raz kolejny mam zamiar też tam jechać:-)

reklama
:-D:-DKochana mamakaja mam nadzieję ale jeszcze czas pokaże , mdłości to mam już cały czas ale prawdopodobnie od wątroby bo to już od poniedziałku i to przed owu swędzi mnie skóra no i takie tam:-)

Dziewczyny airfix i ann pijcie, pijcie a herbata wysusza :dry:

Do góry