reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Matik ja ogólnie od zawsze mało piję, tzn tak mi się wydaje. Czasem się zamykam w 1,5l dziennie, czasem nawet mniej. Chyba ze jest goraco. Ja od zawsze nie lubiłam pić, tzn jakoś nie sprawia mi to przyjemności ;) jak np.moja mam potrafi pol butelki wody mineralnej na raz wypić, a ja się morduje po łyczku z jedną szklanką. Czasem przychodzą takie dni że mam pragnienie duze i wtedy piję dużo ok 3l w dzień, ale rzadko. Pije wtedy kiedy czuje taką potrzebę, no i plus jakas zupa w ciagu dnia.

reklama
No to już wiesz między innymi dlaczego możesz mieć mało śluzu, zacznij pić postaw sobie 2 butle i podziel na cały dzień co ile godzin musisz wypić i już po prostu się zmuś

Teraz będzie widać bo pisze z komputera a nie telefonu, same zobaczcie, miałam spadek jak na @ a wyszła fasolinka:-D
Patrzcie na wykres od 27 dc......

Ostatnia edycja:
Matik ja pije malo. Pije herbaty z dwie. Wody to litra na pewno w ciagu dnia nie pije. Chyba musze zaczac pic jak mowisz ze pomaga. Tylko nie wiem czy u mnie z tym slyzem to niski estradiol nie miesza...:/

Witajcie kochane,

gorgusia jeśli bierzesz pod uwagę okolice W-wy to ja szczerze polecam:
Gin-Medicus Poradnia Ginekologiczna i Oddział Położniczo-Ginekologiczny Wyszków
Moją ciążę przejął w ostatnim etapie dr W. - rewelacyjny lekarz. Z uwagi na fakt że moje 1 dziecko pociągnięto przy porodzie co było efektem wylewu u niego z drugą ciążą brałam mocno pod uwagę cc ale bardzo się tego bałam, ale przy obecności tego lekarza wiedziałam że nic złego mnie nie spotka i tak się stało a problem z cc rozwiązał się sam - przede wszystkim dlatego że synuś był bardzo duży. Koleżanka teraz też chodzi do tego lekarza i mówi że jest w nim "zakochana" (ciekawe co na to mąż:))):-) i płeć dziecka poznała już 12tc (dziewczynka). Szczerze polecam super opieka i bardzo fajna atmosfera i jeśli się uda to po raz kolejny mam zamiar też tam jechać:-)

reklama
:-D:-DKochana mamakaja mam nadzieję ale jeszcze czas pokaże , mdłości to mam już cały czas ale prawdopodobnie od wątroby bo to już od poniedziałku i to przed owu swędzi mnie skóra no i takie tam:-)

Dziewczyny airfix i ann pijcie, pijcie a herbata wysusza :dry:

Do góry