Matik ja ogólnie od zawsze mało piję, tzn tak mi się wydaje. Czasem się zamykam w 1,5l dziennie, czasem nawet mniej. Chyba ze jest goraco. Ja od zawsze nie lubiłam pić, tzn jakoś nie sprawia mi to przyjemności jak np.moja mam potrafi pol butelki wody mineralnej na raz wypić, a ja się morduje po łyczku z jedną szklanką. Czasem przychodzą takie dni że mam pragnienie duze i wtedy piję dużo ok 3l w dzień, ale rzadko. Pije wtedy kiedy czuje taką potrzebę, no i plus jakas zupa w ciagu dnia.
reklama
Matik2012
Fanka BB :)
No to już wiesz między innymi dlaczego możesz mieć mało śluzu, zacznij pić postaw sobie 2 butle i podziel na cały dzień co ile godzin musisz wypić i już po prostu się zmuś
Matik2012
mamakaja no super masz ten wykres , podnosi na duchu :-) i nawet masz spadek jak ja 4dc ufff
Witajcie kochane,
gorgusia jeśli bierzesz pod uwagę okolice W-wy to ja szczerze polecam:
Gin-Medicus Poradnia Ginekologiczna i Oddział Położniczo-Ginekologiczny Wyszków
Moją ciążę przejął w ostatnim etapie dr W. - rewelacyjny lekarz. Z uwagi na fakt że moje 1 dziecko pociągnięto przy porodzie co było efektem wylewu u niego z drugą ciążą brałam mocno pod uwagę cc ale bardzo się tego bałam, ale przy obecności tego lekarza wiedziałam że nic złego mnie nie spotka i tak się stało a problem z cc rozwiązał się sam - przede wszystkim dlatego że synuś był bardzo duży. Koleżanka teraz też chodzi do tego lekarza i mówi że jest w nim "zakochana" (ciekawe co na to mąż)):-) i płeć dziecka poznała już 12tc (dziewczynka). Szczerze polecam super opieka i bardzo fajna atmosfera i jeśli się uda to po raz kolejny mam zamiar też tam jechać:-)
gorgusia jeśli bierzesz pod uwagę okolice W-wy to ja szczerze polecam:
Gin-Medicus Poradnia Ginekologiczna i Oddział Położniczo-Ginekologiczny Wyszków
Moją ciążę przejął w ostatnim etapie dr W. - rewelacyjny lekarz. Z uwagi na fakt że moje 1 dziecko pociągnięto przy porodzie co było efektem wylewu u niego z drugą ciążą brałam mocno pod uwagę cc ale bardzo się tego bałam, ale przy obecności tego lekarza wiedziałam że nic złego mnie nie spotka i tak się stało a problem z cc rozwiązał się sam - przede wszystkim dlatego że synuś był bardzo duży. Koleżanka teraz też chodzi do tego lekarza i mówi że jest w nim "zakochana" (ciekawe co na to mąż)):-) i płeć dziecka poznała już 12tc (dziewczynka). Szczerze polecam super opieka i bardzo fajna atmosfera i jeśli się uda to po raz kolejny mam zamiar też tam jechać:-)
reklama
Matik2012
Kochana mamakaja mam nadzieję ale jeszcze czas pokaże , mdłości to mam już cały czas ale prawdopodobnie od wątroby bo to już od poniedziałku i to przed owu swędzi mnie skóra no i takie tam:-)
Dziewczyny airfix i ann pijcie, pijcie a herbata wysusza
Dziewczyny airfix i ann pijcie, pijcie a herbata wysusza
Podziel się: